To přinese hodně vzruchu na chebský stadion, přesněji do tábora FC Cheb. Tam totiž bude v sázce pověstných šest bodů, jelikož se tamní výběr, který okupuje druhou příčku, utká se čtvrtým Nejdkem, který ztrácí na Chebany právě tři body. Nečeká je ale nic jednoduchého, Chebané doma ještě totiž neztratili ani bod.

Tím navíc Nejdečané mohou pomoci odpoutat se pronásledovatelům v podání březovské Olympie, tedy vedoucího týmu. Březováci totiž zamíří do chyšského podzámčí, kde budou plnit roli favorita.

Navíc by si na své mohli přijít i fanoušci, když duel slibuje gólové hody. Fotbalový rachot bude i na půdě nováčka z Rotavy, tam se představí v derby v pozici favorita Lomnice.

Hodně vzruchu přinese i druhé sokolovské derby, které se odehraje na stadionu v Citicích, kde se postaví do cesty místnímu Sokolu chodovský Spartak. Napilno bude mít karlovarská Lokomotiva, která bude hostit na Růžovém Vrchu Královské Poříčí. To je teď v laufu, takže hráči Lokády se mají na co těšit.

Vystoupit ze stínu proher budou chtít před svými fanoušky fotbalisté toužimského SK. Budou mít k tomu pořádný důvod, a to poslední celek tabulky, chebskou Hvězdu, což znamená, že Toužimáci mohou opět oprášit své střelky a po čtyřech prohrách v řadě za sebou opět po skončení duelu si radostně v kabině oprášit oslavné cigi – caga.

Krajský přebor, 9. kolo: FC Cheb – Nejdek (PÁ, 18.00), Rotava – Lomnice (SO, 10.30), Chyše – Březová (SO, 10.30), Citice – Chodov (SO, 15.00), Loko K. Vary – Královské Poříčí (NE, 15.30), Toužim – Hvězda Cheb (NE, 15.30).