Úvodní minuty patřili Buldokům, kteří dvakrát zahrozili Psohlavcem. Kdyby to bylo v 5. minutě 2:0, tak by se hosté vůbec nemohli divit. Trenér Motorletu Martin Poustka byl s tím co se na hřišti děje velice nespokojen a několikrát svým svěřencům zle vyčinil. „Co blázníte? Soustřeďte se a hlídejte si je,“ křičel a šermoval rukama nad hlavou.

Ale udeřilo na druhé straně. Nejprve hasil šanci gólman Dvořák a hosté kopali roh. K míči se následně dostal Pyšek a bylo to 0:1. To běžela 9. minuta.

Během první půlhodinky se toho událo více než dost. Po další standardní situaci zvýšil na 2:0 z pohledu hostí Jan Rajnoch. Vypadalo to, že Motorlet pojede jako stroj bez problémů až do konce utkání, ale první zadrhnutí soustrojí přišlo ve 25. minutě, když se po soupeři ohnal Tomáš Lukič a sudí mu ukázal červenou kartičku.

V dalších minutách pak hráli prim Buldoci, ale dlouho se nemohli trefit. Psohlavec a Geňo zahodili v současně několik šancí. Ve 36. minutě se se po závaru dostal míč s Janu Staňkovi a ten ukázal jak se střílí góly. Za další tři minutky pak bylo vyrovnáno, když po střele Plechatého si hosté srazili míč do branky.

Přestávku a druhý poločas ovlivnila průtrž mračen, ale i tak se oba celky snažily rozhodnout utkání ve svůj prospěch. Hřiště se postupem času měnilo v malý bazének, ale stále bylo způsobilé ke hře.

Oba týmy si vytvořily mnoho možností k tomu aby rozhodly, ale nikdo se do černého už netrefil. Duel tak rozhodovaly až pokutové kopy, ve kterých měli více štěstí hostující hráči a odvezli si dva body.

Karlovy Vary – Motorlet Praha 2:2 (2:2) pk
Branky: 36. Staněk, 39. vlastní - 9. Pyšek, 24. J. Rajnoch. Rozhodčí: Martínek – Rais, Řeháček, DFA Zeman. ŽK: 3:1 (Plechatý, Geňo, Mestl - Sodoma). ČK: 0:1 (25. Lukič). Diváci: 130.

K. Vary: Dvořák – Pěkný, Plechatý, Krlička, Vrtělka, Maňák, Dřížďal, Psohlavec, Mestl, Geňo, Staněk. Trenér: Karel Tichota.
Motorlet: Foferka – M. Rajnoch, Lukič, Podzemský, Pyšek (90. Filip),Kotrba (75. Scharf), Sodoma (79. Laušman), Koukal (69. Měska), Hájek (83. Zdichynec), Kučera, J. Rajnoch. Trenér: Martin Poustka.

Fotbalové Mini Euro 2017 ve Františkových Lázních a německém Rehau ovládl Ajax Amsterdam
Fotbalové Mini Euro ovládl Ajax Amsterdam