Ta největší se odehrála v Kynšperku, kde v sedmigólové přestřelce prokázali pevnější nervy fotbalisté Staré Role. Domácí sice o poločase stejně jako v duelu s Chebem vedli, druhá půle ovšem veškeré jejich bodové ambice odvlála. Nedařilo se ani dalšímu navrátilci mezi elitu, Lokomotivě Karlovy Vary, která si na Březové uřízla ostudu. Nervy drásající střetnutí bylo k vidění i v Citicích, kde místní sokoli otočili utkání s Chebem a zvítězili 5:3. Pět gólů nastřílelo také Královské Poříčí Františkovým Lázním a posunulo se tak do čela přeboru. Horní Slavkov zkrotil lomnické vosy a Toužim vyplenila nejdeckou Limnici. Ostrov pak ve šlágru kola jednoznačně přehrál Nové Sedlo, již potřetí v řadě, a v tabulce se usídlil ihned za Královským Poříčím.

Tým kola

FK Olympie Březová

Jsou považováni za největšího adepta na zisk mistrovského titulu a prozatím toto označení svými výkony na hřišti a výsledky potvrzují. Fotbalisté Olympie tentokrát učinili přítrž rozjeté karlovarské Lokomotivě, která tak byla ihned ve druhém zápase nedobrovolně zastavena na Březové, kde si na cestu dále přibalila šestigólový pytel. Domácí střelecky táhl nejlepší kanonýr týmu z loňského ročníku Václav Škoda, který zaznamenal hattrick. Jednou se pak podařilo rozvlnit síť hostující branky Martinu Čižnárovi, Tomáši Bereczkému a Janu Vůjtěchovi.

Hráč kola

Radek Stöckner

Kdysi v zelenobílém dresu válel jeho otec, nyní po něm sám pomalu přebírá štafetu. Dvaadvacetiletý citický útočník se o víkendu postaral o ne příliš často vídaný počin. V zápase proti chebskému FC se blýskl čtyřmi brankami, a vyhoupl se tak do čela tabulky střelců. Hlavně díky němu Sokol divácky atraktivní přestřelku zvládl a připsal si první letošní body.

Překvapení kola

TJ Baník Královské Poříčí

Nečekaný lídr! Královské Poříčí nedalo Františkovým Lázním sebemenší šanci a poněkud překvapivě se vyhouplo na první příčku soutěže! Vděčit za to může především mimořádné týmovosti, což dokazuje i pohled do střeleckých statistik. O dosavadních osm vstřelených branek se postaralo sedm různých střelců, dvakrát skóroval jen Jiří Rozsíval. V neděli zamíří baníkovci na horkou půdu do Toužimi. Zůstanou na špici i po tomto klání? A kdo další rozšíří jejich úctyhodnou řadu kanonýrů?

Zklamání kola

FC Františkovy Lázně

Marně hledají formu ze závěru uplynulé sezony, vstup do té nové se jim rozhodně nepovedl. Po dvou odehraných duelech mají na svém kontě nula bodů a s negativním skóre 2:8 uzavírají chvost ligové tabulky. Nejprve domácí prohra s Nejdkem, nyní ostudný výprask v Královském Poříčí. Reparát budou moci kohouti složit tuto sobotu, kdy před zraky vlastních fanoušků vyzvou nováčka z Kynšperku. Ten letos ještě také nebodoval, kdy jindy by tedy mužstvo z lázeňského města mělo zabrat?