V sázce tak bude čtvrté místo, které prozatím drží Nejdečané. Oby týmy mají na kontě shodně osmatřicet bodů, což přinese do utkání potřebnou fotbalovou kvalitu.

První tým krajské tabulky, a to ostrovský FK, se představí na svém hřišti, na kterém bude plnit v utkání s Lomnicí roli favorita. Ve stejném duchu se ponese i výjezd druhého týmu tabulky Mariánských Lázní, které zamíří na Sokolovsko, přesněji do Královského Poříčí. Náročný duel pak má před sebou Březová, tedy aktuálně třetí tým krajského přeboru.

Březováci se totiž představí na umělce chebského FC, kde je nečeká nic jednoduchého. Zajímavá bitva je nachystána na půdě posledního Kynšperka, tam se totiž vydá karlovarská Lokomotiva, která potřebuje body jako sůl, což slibuje pořádnou podívanou. Souboj tabulkových sousedů, ve kterém půjde o pověstných šest bodů, se odehraje v Chebu.

Tam se proti sobě postaví tamní Hvězda a chodovský Spartak. Oba týmy mají na svém kontě shodně šestadvacet bodů, což přidá souboji na fotbalové atraktivitě.

Náročný zápas mají před sebou předposlední Citice, které si udělají výjezd na půdu exdivizní Toužimi, ta v domácím prostředí rozdává body jen poskrovnu.

Krajský přebor, 23. kolo: FC Cheb Březová (pátek, 18.00, UMT), Hvězda Cheb Chodov (sobota, 10.15), Kynšperk Lokomotiva Karlovy Vary (sobota, 16.00), Královské Poříčí Mariánské Lázně (sobota, 17.00), Nové Sedlo Nejdek (sobota, 17.00), Ostrov Lomnice (sobota, 17.00), Toužim Citice (neděle, 17.00).