Stejně jako v loňské sezoně druhé hokejové ligy budeme i v té nově zahájené tipovat na zápasy HC Baník Sokolov. Tipovací soutěž přináší několik novinek. Tipovat budeme pouze na domácí zápasy, tipovací kupon bude vycházet pravidelně v pondělí a ve středu, průběžné pořadí soutěžících budeme přinášet každou středu. Tipovat se bude výsledek po základní hrací době. V případě, že přesný výsledek uhodne více soutěžících, rozhodne o vítězi kola, který si odnese balení sokolovskéhopiva Permon, přesnější určení střelců branek Baníku. Hrát se bude i o celkového vítěze soutěže, ten získápermanentní vstupenkuna příští sezonu sokolovských hokejistů a vlaječku hokejového klubu, první tři soutěžící v pořadí obdrží věcnou cenu zkvětinářství Fanfán Tulipánnaproti hlavní poště v Sokolově.

A nejen to. Firma Stace Elektronic, kterou naleznete v OD Ural v Sokolově, obdaruje celkového vítěze fotoaparátem v hodnotě 5000, Kč, druhý soutěžící v pořadí potom obdrží cenu v hodnotě 3000,- Kč a tiper na třetím místě si odnese zboží v hodnotě 2000,- Kč.

Soutěž končí posledním domácím zápasem Baníku v sezoně, tzn. až v případném play-off.

Bodování: Pokud uhodnete výhru, remízu či prohru Baníku, získáváte deset bodů, od kterých se budou odečítat body podle skóre. To znamená, že pokud uhodnete přesně výsledek, deset bodů vám zůstane, v opačném případě se za každý špatně určený gól odečte jeden bod. Například pokud zápas skončí výhrou Baníku 4:2 a vy budete mít natipovánu výhru 5:3, odečtou se vám od deseti bodů dva body (za každý gól jeden), a získáte tak bodů osm. Pokud například natipujete výhru a utkání skončí po šedesáti minutách prohrou či remízou, získáváte O bodů.

Tipuje se pouze na originálním kuponu, který můžete odevzdat v redakci Sokolovského deníku na Starém náměstí v Sokolově (možno využít schránku u vchodu), nebo donovinových stánků pana Jiřího Korela (v OD Ural či před restaurací Dukla na Michalu).Kupon je nutno doručit na některé z uvedených míst do 16 hodin v den utkání.

Kupon vychází výjimečně i v sobotním vydání Sokolovského deníku.