Zpěvačka Aneta Langerová i přes léto pokračuje v úspěšném akustickém turné Pár míst se smyčcovým triem. Loňské koncerty v intimnějším prostředí na netradičních místech se setkaly s obrovským ohlasem u fanoušků i pořadatelů, a proto se Aneta rozhodla vyslyšet jejich přání a v turné pokračuje i letos. Zároveň před časem vydala ceněný záznam jednoho z dřívějších vystoupení tohoto turné na CD a DVD.

Koncerty se konají na netradičních místech, která nabízejí intimnější atmosféru. Dalšími zastávkami budou například Letní scéna na pražském Vyšehradě, zámek ve Valticích nebo statek Bernard v Královském Poříčí.
„Hrát se bude na nádvoří statku pod širým nebem. S tím také souvisí, že kapacita návštěvníků bude omezená. Do prodeje šlo pouze pět set lístků a rychle se prodávají. Věřím, že koncert bude pro fanoušky skvělým zážitkem," přeje si jednatel statku Bernard Miroslav Makovička.
„Pár míst je můj vysněný projekt, na pódiu jsem se během koncertů ještě nikdy necítila tak svobodně jako teď. Stále se poznávám a hledám a dá se říct, že tady jsem se zatím našla asi nejvíc," říká o turné Aneta. Ta vystupuje jen za doprovodu piána a smyčcového tria (housle, viola, violoncello). V nových úpravách zazní například píseň Vzpomínka z posledního alba Jsem, Vysoké napětí, Malá mořská víla i písně, které se na koncertech tak často neobjevují, jako třeba Poplach, Němá. A samozřejmě hity jako V bezvětří, Voda živá nebo Hříšná těla křídla motýlí.
Koncert v Královském Poříčí je naplánovaný na sobotu 18. srpna. Začátek je ve 20.30 hodin.