K utkání 9. kola jedou Karlovarští do Benešova na Šacung, který letos ještě ani jednou nebodoval, a nikdo nevidí důvod, proč by se to mělo podařit v duelu s obhájcem titulu. Vítězství, ve které věří nejen „skalní“ fandové lázeňského celku, posune Liapor na čtvrtou příčku před Modřice, které s tím mohou sotva co udělat, neboť mají utkání 9. kola předehrané (1. května v Čelákovicích).

Na dálku budou svým „koňům“ zítra držet palce i fandové béčka SK Liapor Witte. Aktuálně vedoucí tým A skupiny II. ligy jede k utkání prvního odvetného kola na hřiště nováčka soutěže do Slaného. Soupeře doma Karlovarští v 1. kole porazili 6:4 a porazit by ho měli i ve Slaném, jinak by taky mohli přijít o první příčku, na kterou si dělají zuby nejenom aktuálně druhá Pankrác, ale právě i Slaný, který na 3. místě tabulky ztrácí na Liapor B jen dva body.

Víkend s nohejbalem
Extraliga (9. kolo, sobota): Šacung Benešov – SK Liapor Witte (14:00, přenáší vysílá TV.com), České Budějovice – Vsetín, Český Brod – Čakovice, Čelákovice – Modřice (předehráno 6:3); II. liga (8. kolo, sobota): Sokol Slaný – SK Liapor Witte B (10:00), Hlavenec – České Budějovice B, Hradecko – Chabařovice, Pankrác – Dynín.