V brzkých ranních hodinách 27. června se loupeže dopustili dva dosud neznámí pachatelé.

"Jeden z nich násilím vnikl do samotné prodejny, kde měl následně odcizit finanční hotovost a téměř desítku lahví dražšího alkoholu. Druhý mezitím hlídal před prodejnou. Odcizením finanční hotovosti a alkoholu byla způsobena celková škoda kolem 7 tisíc korun," uvedla k případu policejní mluvčí Kateřina Krejčí.

K popisu neznámých pachatelů lze uvést, že oba byli 170 až 175 cm vysoké hubené postavy. Jeden z nich měl na sobě černou mikinu s kapucí a bílým nápisem na hrudníku, černé tepláky s bílým nápisem na levé noze a bílé boty. Druhý byl oblečen do světlé mikiny s černými pruhy na rameni a bílým nápisem na hrudi, světlých kalhot a na nohách tmavé boty. Oba se při procházení kolem kamer snažili krýt.

Ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu Krádež, za který v případě prokázání viny hrozí trest odnětí svobody až na dva roky.

Policie žádá veřejnost o spolupráci při ztotožnění neznámých mužů na kamerovém záznamu. V případě jakýchkoliv informací k těmto osobám volejte na bezplatnou telefonní linku 158 nebo se obraťte na nejbližší policejní služebnu.

Hledaný muž: FERKO RADEK
Policie hledá násilníka, ubližoval tříletému chlapci