Sedmero pro bezpečné zazimování chat.Zdroj: Deník

Češi jsou národem chalupářů. Také v Ústeckém kraji najdeme řadu oblíbených chatařských i chalupářských lokalit. Mezi ty nejznámější patří bezesporu malebná vesnička Kytlice na Děčínsku. Své prázdninové a víkendové sídlo tu měl například herec Miroslav Horníček nebo herečka Táňa Fišerová. Chalupaří tu také herečka Petra Černocká známá jako filmová Saxana. Nedalekou Doubici si zase před pár lety pro stavbu nové chalupy vyhlédl Karel Gott.

Uvažujete o novém kabátku pro váš byt? Základní rada v čase pandemie COVIDU-19 je jednoduchá – hospodárnost a opatrnost!
Rekonstrukce starého bytu: základem je projekt pečlivě propočítat

Pokud byste v okolí sháněli chalupu, připravte si minimálně 3,5 milionu korun. Za podstatně méně peněz se dá na Děčínsku pořídit dřevěná chatka s pozemkem v zahrádkářské kolonii na okraji okresního města. Tu realitka nabízí za 650 tisíc.

Za podobné ceny koupí zájemci nevelké dřevené chatky s pozemkem také na Teplicku. Poněkud dráž vyjde pořízení chalupy v Krupce, která leží na úpatí Krušných hor. Za 35 metrů čtvrtečních velkou chatu chce realitní kancelář bezmála 1,9 milionu korun. Avšak devizou této nepříliš rozměrné chatky je velkorysý pozemek o výměře 869 metrů čtverečních.

Doplňte letošní podzimní výzdobu netradičně tvarovanou vázou v zemitých tónech, stolování oživí misky, talířky a šálky v podobných teplých barvách.
Vlídné barvy babího léta. Bytovým dekoracím vládne béžová či hnědá

Na Chomutovsku jsou žádanou lokalitou Krušné hory. Prostornou chalupu poblíž Měděnce v blízkosti sjezdových tratí a cyklostezek tu můžete koupit za 3,2 milionu korun. Za mnohem nižší částky lze pořídit chatky pro nenáročné v blízkosti Nechranické přehrady ve Chbanech. Stavení o průměrné velikosti 30 metrů čtverečních se tu prodávají do dvou set tisíc korun.