Suroviny:

Hlávka salátu (iceberger, endivie apod.)
Troška soli
Troška pepře
Středně velká červená cibule
2-3 vejce
Kelímek jogurtu nebo zakysané smetany

Postup:

Salát dobře opereme a necháme odkapat, roztrháme na drobnější kousky, cibuli na drobno  rozkrájíme , zrovna tak natvrdo uvařená vejce, přidáme jogurt (smetanu) , dle chuti osolíme, opepříme a důkladně , nejlépe pomocí dvou dřevěných lžic, promísíme a podáváme s chlebem – je to dobrá a lehká večeře.

Nezapomeňte dát ostatním čtenářům vědět, jak vám chutnalo a dejte receptu svůj hlas ZDE. Stihli jste pokrm vyfotit dříve, než jste si na něm pochutnali? Pošlete nám jeho snímek a my jej rádi k receptu přidáme. Pokud máte své vlastní rodinné jarní recepty, neváhejte nám je zaslat na e-mail: leona.frohlichova@denik.cz a my o ně rádi naši kuchařku rozšíříme.


Přejeme dobrou chuť!