„Když mi zavolal trenér Geňo, tak jsem byl hodně nervózní,“ prozradil své pocity po nominaci do hlavního týmu Slavie na utkání s Domažlicemi dvacetiletý středopolař.

„Byl jsem docela překvapen,“ přiznává, že pozvánku do třetiligového výběru moc neočekával.

„Všechna nervozita však během týdne, co jsem se s A-týmem připravoval, zmizela a já se začal na zápas víc a víc těšit,“ poznamenal ke dnům před prvním duelem v dresu A-týmu Krčma.

FC Slavia Karlovy Vary.
Krutá rána pro Slavii. Domažlice jí ukradly cenný bod v nastavení

Pro něj to byla nová zkušenost, když z krajského přeboru zamířil do třetí nejvyšší fotbalové soutěže Česka.

„Česká fotbalová liga má celkem vysokou úroveň. Není tam tolik času na přemýšlení jako v krajském přeboru,“ vypozoroval Krčma a hned připojil: „Co se týče soubojů, tak to je moje.“

Nakonec to však pro slávistického mladíka nebyla úspěšná premiéra, když Slavia podlehla Domažlicím na jejich stadionu 1:2 brankou v nastavení. „Dlouho jsem nebyl takhle zklamaný a hrozně mě to mrzí,“ neskrýval Krčma zklamání z porážky. „Obzvlášť po tak vydřeném zápase jsme si ten bod zasloužili,“ přemítal. I přes porážku byl mladíček se svým výkonem spokojený.

FC Slavia Karlovy Vary B. Ilustrační foto.
Mladíci ze Slavie vyplatili Toužim, Poříčí urvalo derby se Spartakem

„Svou premiéru hodnotím pozitivně. Snažil jsem se využít co nejvíce šanci, kterou jsem dostal. Musím poděkovat celému týmu, protože mě hecovali a podporovali po celý zápas, jen škoda toho výsledku,“ dodal závěrem Krčma.