„Zápy mají prošpikovaný kádr bývalými ligovými hráči a jsou hlavním aspirantem na postup,“ narážel karlovarský trenér Karel Tichota na sílu soupeře, kterou tvrdí syn Ivana Haška Pavel, dále pak exslávista Tomáš Jablonský, exsokolovský Jiří Duben a další.

„Zápy mají opravdu kvalitní tým, který je hodně nepříjemný, když sází především na souboje, důraz a také standardní situace,“ podotkl k hlavním zbraním soupeře Tichota. Favoritem bezesporu bude vedoucí tým třetiligové tabulky, ale ani sešívaní neházejí zbraně do žita.

„My půjdeme do utkání s hlavou nahoru. Věřím tomu, když si pohlídáme standardní situace, k tomu přidáme bojovnost a nasazení, tak můžeme sílu soupeře eliminovat,“ poukazoval Tichota.

Navíc se jeho týmu vcelku v domácím prostředí daří, což také bude proti Zápům důležitá zbraň. „Nám se v domácím prostředí daří, tak věřím, že navážeme na dobré výkony a soupeře obereme o nějaký ten cenný bod,“ přeje si trenér Slavie. Zdravotní problémy sužují Kalinu a Vyletu. „Uvidíme až na předzápasovém tréninku, jak na tom hráči budou a v jakém složení nakonec nastoupíme,“ uzavřel Tichota.

Ilustrační foto.
Nohejbalisté Liaporu věří, že v odvetě Modřice porazí