BANÍKOVCI ZAMÍŘÍ DO BENEŠOVA

Pouze bod ztrácí hráči Baníku Sokolov ve Fortuna ČFL na sobotního soupeře Benešov. „I když se Benešovu v posledních zápasech příliš nedařilo, tak je to velmi kvalitní tým, který se prezentuje velmi dobrou kombinační hrou,“ upozorňuje na sílu soupeře trenér Sokolova Jiří Štěpán.

„My tak musíme předvést kvalitní hru dozadu a využívat rychlé brejky,“ naráží Štěpán na taktiku, která by mohla na soupeře platit. „Mimo Šulce bychom měli být kompletní, když se navrátil po karetním trestu Krlička,“ prozradil trenér Baníku. „Bylo by fajn dosáhnout na jakýkoliv bodový zisk,“ dodává své přání Štěpán.

Fortuna ČFL, skupina A, 12. kolo: SK Benešov – Baník Sokolov (SO, 10.15).

Sokolov urval cenný bod v souboji s rezervou 1. FK Příbram, se kterou remizoval 2:2, a dosáhl na desátý bod v ČFL.
OBRAZEM: Sokolov dosáhl na bod, remizoval s Příbramí B

SEŠÍVANÉ PROVĚŘÍ REZERVA PŘÍBRAMI

Tři body dělí karlovarskou Slavii v tabulce Fortuna ČFL od jejího víkendového soupeře Příbrami B. Ta sbírá body převážně v domácím prostředí. „Soupeř je technický, běhavý, trochu hektický, zkrátka to, co k mládežníkům patří. Za poslední rok udělali velký pokrok,“ naráží na řádně omlazenou sestavu Příbrami trenér karlovarské Slavie Marián Geňo.

Ten naordinuje svým svěřencům v souboji Na Litavce tuto taktiku. „Týmová hra, dobrá organizace hry a defenzivy. Samozřejmě být nebezpeční dopředu,“ prozradil Geňo, co by jeho týmu mohlo vynést důležitou bodovou radost.

„Úspěchem pro nás bude bodový zisk. Hlavně si přeji navázat na nedávné naše výkony a pak se to může povést,“ věří svým svěřencům trenér Varů a závěrem připojil: „Sice někteří hráči nejsou stoprocentně fit, ale věřím, že uděláme vše pro to, abychom byli schopni se porvat o dobrý výsledek.“

Fortuna ČFL, skupina A, 12. kolo: 1.FK Příbram B – Slavia Karlovy Vary (NE, 10.30).

Karlovarská Slavia se drze vyšlápla na favorizované Domažlice, kterým přichystala porážku 0:3.
FOTOGALERIE: Domažlice propadly v lázních, cenné tři body pro Slavii

Načítám tabulku ...