V neděli v 10.30 je na pořadu úvodní hvizd v Karlových Varech Dvorech, kde domácí Slavia přivítá Sokol Hostouň. „Do utkání jdeme s cílem získat nějaké body, kolik jich bude, se ukáže. Samozřejmě budu rád, když budou tři,“ říká trenér Marian Geňo.

Ten se bude muset obejít hned bez tří hráčů základní sestavy. „Tůma, Červený a Mandula jsou zranění,“ prozrazuje karlovarský kouč.

To je pro Slavii vážná komplikace. „Nechceme ale brečet, musíme to zvládnout i bez nich,“ dodává.

NOVÉ DRESY A STARÝ PARTNER. Předseda FK Baník Sokolov Tomáš Provazník spolu s předsedou představenstva SUAS GROUP, a. s., Zbyškem Klapkou.
Uhelná se vrátila. Baník jde znovu bojovat do ČFL. V sobotu dorazí Motorlet

Hosté z Hostouně zůstávají se svým kádrem trochu tajemní. „Je to ale klasika, tým složený z béček pražských klubů. Mladé mužstvo, které má i zkušené borce, hrají na tři stopery, všechno se snaží rozehrávat,“ poukazuje Marian Geňo.

Toho se bude snažit trenér Slavie využít ve svůj prospěch, spolu s fanoušky v zádech. „Je super, že nás můžou zase přijít podpořit. Hlavně naši kotelníci, s jejich podporou se hraje skvěle. Máme asi nejlepší kotel v celé soutěži, jezdí s námi i ven. Zaslouží od nás velkou pochvalu,“ vzkazuje na závěr Marian Geňo.