SLAVIA ZAMÍŘÍ NA VLTAVÍN

Po senzačním, ale zaslouženém skalpu rezervy Viktorie Plzeň se představí karlovarská Slavia na půdě Vltavínu. „To jsou přesně ty zápasy, kde nemáme co ztratit,“ naráží na čtvrté místo víkendového soupeře trenér karlovarské Slavie Marián Geňo. „Bude to velmi těžké utkání, ale proti Plzni se kluci přesvědčili, že se dá hrát s každým,“ upozorňuje karlovarský trenér.

Západočeské derby přetavila v tříbodový zisk karlovarská Slavia, která porazila rezervu Viktorie Plzeň posilněnou o několik hráčů ligového A-týmu 1:0.
OBRAZEM: Západočeské derby rozsekl Vyleta, Plzni nepomohla ani ligová komanda...

Navíc Vltavín se prezentuje kvalitním fotbalem, což by mohlo sešívaným vyhovovat. „To nám vyhovuje, když soupeř chce hrát fotbal a nezatáhne se hned od začátku,“ poukazuje Geňo. Vltavín naposledy vyraboval Sokolov, kde vyhrál 3:0, a v domácím prostředí bude chtít urvat i druhý skalp zástupce z Karlovarského kraje. Z horké půdy Vltavínu by ráda neodjížděla s prázdnou ani Slavia. „Jak jsem řekl, Vltavín je v domácím prostředí hodně silný, ale věřím, že pokud navážeme na duel s Plzní, mohli bychom nějaký bod urvat,“ přeje si další bodový zisk Geňo.

SOKOLOV PROVĚŘÍ LIMBERSKÝ A SPOL.

Přetěžký úkol před sebou mají fotbalisté Baníku Sokolov v 10. kole Fortuna ČFL. Představí se totiž na půdě jednoho z hlavních aspirantů na postup, Jiskry Domažlice. Ta se drží prozatím na druhém místě, zatímco Sokolov uzavírá třetiligovou tabulku. Navíc Chodové v domácím prostředí ještě neprohráli, když v pěti zápasech třikrát vyhráli a dvakrát remizovali. Navíc v týmu působí exligový obránce David Limberský, což přidá duelu na atraktivitě. Hráči Baníku tak mohou na Chodsku jen překvapit a získat, jelikož roli favorita budou tvrdit hráči Jiskry.


Načítám tabulku ...