„Bohužel jsme prohráli zaslouženě,“ zklamaně řekl po utkání sokolovský obránce Jakub Blažek. Admira brankově udeřila na sokolovském stadionu již v 11. minutě, kdy rozjásal své spoluhráče přesnou trefou Jakub Michálek. „Po naší chybě jsme brzy inkasovali gól, což hráčům Admiry samozřejmě vyhovovalo,“ upozorňoval Blažek.

„Admira dobře bránila a dostávala se k odraženým míčům a do protiútoků,“ poukazoval sokolovský obránce na hru soupeře. Druhou branku tým z Prahy přidal po změně stran, kdy se po rohovém kopu prosadil kapitán hostů Jan Martinic.

Výběru KKFS zajistil postup jedinou trefou v souboji s Plzeňským KFS Pavel Veselý.
Regions´Cup: Výběru KKFS zajistil postup jedinou trefou březovský kanonýr Veselý

„Nakonec jsme po rohu inkasovali na 2:0 a nedokázali na to zareagovat,“ popisoval další dění na travnaté ploše. Baník tak přišel o svou bodovou sérii. „Hlavu vzhůru a připravit se na další těžký zápas, který sehrajeme na Vltavíně,“ burcuje Blažek před další náročnou bitvou, která Sokolov čeká.

FK Baník Sokolov – FK Admira Praha 0:2 (0:1). Branky: 11. Michálek Jakub, 61. Martinic Jan. Rozhodčí: Rejžek. ŽK: 2:3. Diváci: 450. Sokolov: Hrabačka – Blažek, Strmiska, Neudert, Šulc (79. Shamych) – Majka (66. Řezáč), Krlička, Vokáč (79. Kýček), Čermuš (46. Václavík) – Martinec, Popovič (66. Fišer).


Načítám výsledky ...

Načítám tabulku ...