Viktorii prověří Sedlčany

Další z důležitých zápasů má ve Fortuna divizi A před sebou Viktoria Mariánské Lázně. Ta zvládla přetavit poslední tři zápasy v devítibodový zisk, a poskočila tak v tabulce na 7. příčku.

FC Viktoria Mariánské Lázně.
Euforie Viktorie pokračuje, tři body jí vystřelil Popovič

V sobotním dopoledni bude chtít prodloužit úspěšnou sérii i v souboji se Sedlčany, tedy posledním týmem tabulky, který získal svůj první bod v uplynulém kole po nerozhodném výsledku s Mýtem.

Fortuna divize A, 8. kolo: Viktoria Mariánské Lázně – Sedlčany (SO, 10.15).

Ostrov v Brandýse

Náročné utkání mají před sebou v osmém pokračování Fortuna divize B hráči FK Ostrov. Tým, který od začátku podzimní části trápí velká marodka, se vydá o víkendu na půdu desátého celku tabulky Brandýsa nad Labem.

Cenný bod ukořistil Ostrov v souboji s Aritmou Praha, se kterou remizoval 0:0.
FOTOGALERIE: Březová v Lounech neuspěla, Ostrov vyválčil bod

A bude to pořádný boj, hráčům Brandýsa se v domácím prostředí daří, ve čtyřech zápasech vybojovali devět bodů. Naopak Ostrovu se na hřištích soupeřů nedaří, když neuspěl ani v jednom ze tří zápasů.

Fortuna divize B, 8. kolo: Brandýs nad Labem – Ostrov (SO, 10.15).

Hvězdu čekají Katovice

Urvat cenné a hlavně potřebné body vyrazí o víkendu Hvězda Cheb na půdu Katovic. Fotbalová družina chebského trenéra Miroslava Šebesty, která naposledy řádně potrápila na svém hřišti ambiciózní Přeštice, tak zamíří na půdu soupeře, kde v loňské sezoně slavila výhru 5:3.

FK Hvězda Cheb. Ilustrační foto
Výběr Hvězdy potrápil doma favorita z Přeštic

Jenže právě v uplynulém kole dostaly Katovice sedmibrankový výprask v souboji s Petřínem, a před svými fanoušky tak budou chtít složit reparát, o to čeká Hvězdu náročnější bitva.

Fortuna divize A, 8. kolo: Katovice – Hvězda Cheb (SO, 15.30).

Březová přivítá Slaný

Souboj, ve kterém půjde o pověstných šest bodů, má před sebou Olympie Březová, která přivítá celek Slaného, jenž na ni ztrácí pouhé tři body. Březové ukončil sérii čtyř výher v řadě za sebou v uplynulém kole celek Loun. Naopak Slaný urval bod po remíze se Štětím, ale Březová je v domácím prostředí silná, a může tak rozjet další slibnou sérii.

Fortuna divize B, 8. kolo: Olympie Březová – Slaný (SO, 16.00).


Načítám tabulku ...

Načítám tabulku ...