Vše odstartuje v sobotním dopoledni, přesněji v 10.15 hodin, mariánskolázeňská Viktoria. Ta bude skládat před svými fanoušky podzimní reparát, když má co napravovat v utkání s Hořovicemi, se kterými v prvním vzájemném duelu prohrála 1:2. Viktoriáni potřebují k definitivní záchraně v áčkové skupině notně bodovat za tři body, a proti předposlednímu celku tabulky by to neměl být velký problém.

FC Slavia Karlovy Vary.
Memoriál Jiřího Feureisla: Tahákem bude Manchester United

Následně se představí v domácím prostředí v béčkové skupině Olympie Březová, která bude chtít smazat špatný dojem z uplynulého kola, kdy prohrála na půdě Slaného. Od 15.00 hodin se jí postaví celek Štětí, kterému se na hřištích soupeřů příliš nedaří, když v jedenácti duelech nasbíral jednu výhru, pět nerozhodných výsledků a pět porážek.

O další senzaci se v sobotním odpoledni v 17.00 hodin pokusí v áčkové skupině chebská Hvězda, kterou nasměroval los na horkou půdu třetích Klatov. Nebude to mít však nijak lehké, jelikož hráči Klatov budou chtít složit reparát z uplynulého kola, ve kterém překvapivě nestačili na Petřín.

Fotbal. Ilustrační foto
O víkendu za fotbalem v kraji

Napilno bude mít také Ostrov, tedy předposlední tým divize B, který se představí taktéž v sobotu od 17.00 hodin na půdě České Lípy, která pomýšlí na postup do třetiligové soutěže.