„V úvodu utkání nás Loket zatlačil a František Zázrivec měl obrovskou šanci, nás ale podržel gólman Daniel Czibula,“ chválil si úspěšný zákrok svého gólmana záložník Viktorie Vladimír Kafka, který zahájil duel na střídačce. „Poté jsme převzali iniciativu, ale bohužel se nám do konce poločasu nepodařilo dát gól. Hosté hrozili z brejků, ale perfektně nám fungovala obrana a obávaného střelce Lokte Zázrivce pohlídala,“ narážel Kafka na největší nebezpečí, kterým byl útočník Lokte.

Rezerva Mariánských Lázní (v bílém) porazila Loket 4:1.
OBRAZEM: Ostrov B udržel neporazitelnost, v Chebu řádil Mouhafidi

To ve druhém poločase se již stovka diváků, která se na stadionu Viktorie sešla, branek přece jen dočkala. „Ve druhém poločase nás uklidnil brzký gól z penalty, kterou proměnil Karel Kepl. Poté utekl hostující obraně Filip Florián a zpětnou přihrávkou našel volného Karla Mauleho, který umístěnou střelou k tyči dal na 2:0,“ popisoval Kafka dvě brankové radosti viktoriánů. Loket však i přes nepříznivý stav bojoval a podařilo se mu snížit Jakubem Sedláčkem na 1:2.

Ilustrační foto.
Dolnožandovský expres bral třetí výhru, derby v Poříčí sledovalo 340 diváků

„Akorát jsem byl v tu chvíli snad minutu na hřišti,“ poznamenal Kafka. „S postupem času bylo vidět, že máme více sil, a po krásných kombinacích od spoluhráčů se mi podařilo dát dva góly,“ podotkl Kafka k parádnímu trenérskému majstrštyku, kdy z pozice střídajícího žolíka definitivně svými zásahy otupil loketské vyhlídky na bodový zisk. „Tímto děkuji celému týmu za odmakaný zápas a trenérům za důvěru,“ dodal závěrem čtyřiatřicetiletý hráč.


Načítám výsledky ...

Načítám tabulku ...