„V prvním poločase jsme na houževnatého soupeře vlétli a prvních patnáct minut jsme měli určitě více ze hry, dokonce jsme dokázali dát i gól,“ vracel se zpět k utkání útočník Poříčí Daniel Unger, který v 18. minutě otevřel skóre duelu.

„Tomáš Bereczký mi krásnou přihrávkou poslal míč, já si ho navedl, zasekl si prvního obránce a vstřelil gól, musím ale říct, že se štěstím, jelikož brankář si na něj ještě sáhl,“ narážel Unger na fotbalovou štěstěnu, která při něm v prvním poločase stála.

Béčko karlovarské Slavie prohrála s Toužimí 4:5.
OBRAZEM: Toužimáci urvali cenné tři body v přestřelce s omladinou Slavie

„Od té doby jsme ale přestali hrát a naše hra se zhoršila a po pár nevyhraných soubojích a zkažených přihrávkách jsme inkasovali na 1:1,“ připomněl útočník Poříčí 30. minutu, kdy za Hroznětín vyrovnal Milan Sýkora.

„Do druhé půle jsme chtěli jít s tím nasazením, jako to bylo prvních patnáct minut v první půli. Soupeř ale taky nastoupil s tím, že chce také tři body, takže hra byla velmi vyrovnaná, na obou stranách byly šance, ale neproměněné,“ přiblížil Unger dění ve druhém poločase.

Nakonec se přece jen Poříčí dočkalo druhé branky, to se psala 59. minuta. „Dostal jsem se k balonu, nechal si ho zpracovat na prsa a životní trefou jsem nártem poslal míč do branky,“ řekl s úsměvem Unger k životní parádě, kterou zajistil svému týmu tříbodový zisk, druhý v podzimní části.

Ilustrační foto.
Dolnožandovský expres bral třetí výhru, derby v Poříčí sledovalo 340 diváků

„Poté byl zápas lehce rozkouskovaný fauly a hráči z Hroznětína nám to určitě nechtěli dát zadarmo a dělali vše pro to, aby nám vstřelili vyrovnávací gól. Ale díky zkušenostem našeho nejlepšího hráče Marka Kratochvíla jsme si už výsledek pohlídali a vyhráli s velmi silným soupeřem,“ chválil si Unger vítězství, ke kterému přispěl premiérovými trefami v podzimní části. Teď má před sebou Poříčí další výzvu, když se v sobotu 10. září představí od 17.00 hodin na půdě prvního Ostrova.


Načítám výsledky ...

Načítám tabulku ...