„Celý zápas byl v naší režii,“ culil se po vysokém vítězství sadovský útočník Filip Kavka. Po návratu na svůj stadion, to byla pro Sadov prozatím nejvyšší výhra. „Hosté se prakticky k ničemu nedostali. Výjimkou byla nařízena penalta, kterou Potůčky neproměnily,“ přidával k utkání Kavka, ve kterém jeho tým dominoval.

Prakticky rozhodnuto bylo již po prvním poločase, ve kterém si Sadov vystřelil vedení 5:0. Po změně stran pak přitlačil na koncovce a hosté se nestačili divit, jak skóre duelu narůstalo. Právě Kavka se zapsal během duelu do střelecké listiny hned čtyřikrát. „Byly to čtyři nádherné góly z různých pozic,“ přiblížil s úsměvem Kavka svůj gólový počin.

„Horalé se však nevzdávali ani za velmi nepříznivého skóre,“ narážel na srdnatý výkon posledního týmu. „My jsme si vyzkoušeli nějaké kombinace a hlavně si zahráli všichni,“ kvitoval Kavka, že si zápas užila i střídačka. Teď má před sebou Sadov další dvě domácí představení, kdy vyzve Nové Hamry a poté Kyselku.

Pak už přijde na pořad fotbalový svátek, který bude na pořadu v sobotu 13. května, kdy Sadov přichystal ve spolupráci s obcí Sadovský den fotbalu, který je spojen se slavnostním otevřením zbrusu nových kabin a zázemí. Vše odstartuje ve 14.00 hodin, kdy budou na programu soutěže pro děti či taneční vystoupení.

V 16.30 hodin pak obstará zlatý hřeb významného dne, který se zapíše tučným písmem do fotbalové historie Sadova, duel Sokola Sadov s Football Stars, za který nastoupí například Horst Siegl, Lukáš či Luděk Zelenkovi, Ladislav Maier a další úspěšní fotbalisté, herci či zpěváci.


Načítám tabulku ...