Už v neděli od 10:30 hodin nastoupí na stadionku ve Dvorech proti jihočeskému celku Malše Roudné. Týden nato, tedy 11. června, vyrazí parta trenéra Karla Tichoty do Plzně, kde se postaví týmu Doubravky. Celosezonní klání pak bude zakončeno v neděli 19. června, když se ve Dvorech představí Slavoj Český Krumlov.

Zpět ale k prvnímu utkání, které Buldoky čeká. Tedy k zápasu s Fotbalovým klubem Malše Roudné.

Trenér Karel Tichota může se svými svěřenci v klidu dohrát soutěž.

Důvod?

Třetí místo v tabulce a na vedoucí Hořovicko ztráta šesti bodů. „Poslední zápas na Motorletu se nám nepovedl. Jeli jsme do Prahy s tím, že si to s nimi rozdáme o první místo, ale dopadlo to tak, jak to dopadlo. Prohráli jsme 3:0 a spadli zpět na třetí pozici," naposledy se začal ohlížet kouč Tichota za posledním hracím víkendem a doplnil: „Je to škoda. Myslel jsem si, že budeme prohánět Hořovicko do posledního kola."

Teď mají ale Buldoci menší problém s dotahujícím se týmem Klatov. „Máme na ně náskok dvou bodů. Naším cílem je být v tabulce co možná nejvýše a za sebe se neohlížíme. Teď je před námi utkání s týmem Malše Roudné, do kterého jdeme s jasným cílem, tedy urvat plný počet bodů," přidává trenér Tichota.

Karlovarští Buldoci jsou farmářským celkem druholigového Baníku Sokolov, který již zakončil sezonu ve Fotbalové národní lize.

Nabízí se tedy otázka, koho bude mít trenér Tichota k dispozici pro nedělní zápas.

„Hráči Sokolova již nastoupili dovolenou. Bude to tedy na jejich dobrovolnosti, zda si někdo půjde za nás zahrát. Byl bych rád, kdyby někdo přišel, ale kdo to bude, zatím nevím. Nemůžeme nikoho nutit," pokračuje Tichota.

Pro návštěvníky zápasu Buldoci Malše Roudné je připraven doprovodný program. Vstupenky jsou slosovatelné a šťastní výherci se mohou těšit na nářadí od společnosti Einhell Unicore.