I. A třída - Souboje nováčků budou k vidění ve Dvorech a Lokti
O víkendu rozehraje svou podzimní část krajská I. A třída. Hned na úvod pak bude na programu několik zajímavých soubojů. Například na stadionu pod loketským hradem se v souboji nováčků soutěže proti sobě postaví Loket a Horní Slavkov. Ve stejném duchu se pak ponese i souboj na dvorském stadionu, kde se představí rezerva varské Slavie a Trstěnice. V Nové Roli pak bude na programu derby s ostrovskou rezervou. Habartov pak vyzve Merklín a Aš bude hostit na Střelnici Rotavu. Vintířovu se postaví Lipová a Hroznětín zamíří do Březové.
I. A třída, 12. kolo: Habartov – Merklín (sobota, 14.00), Nová Role – Ostrov B (sobota, 17.00), Aš – Rotava (sobota, 17.00), Vintířov – Lipová (sobota, 17.00), 1.FC Karlovy Vary B – Trstěnice (neděle, 14.30, Dvory), Březová B – Hroznětín (neděle, 15.00), Loket – Horní Slavkov (neděle, 15.00).

I. B třída: Šlágr úvodního kola bude hostit Hazlov, dorazí totiž Drmoul
O víkendu zahájí podzimní část i druhá krajská fotbalová třída. V úvodním kole se postará o tahák kola souboj nováčků soutěže, ve kterém se proti sobě postaví Hazlov a Drmoul, tedy týmy, které postoupily z okresního přeboru Chebska. Dolní Rychnov bude hostit Chyši a do Hranic se vydá rezerva Královského Poříčí. Kynžvart na úvod bude hostit jedenáctku Bochova a do Skalné se vydá nováček Lomnice B. Výjezd před sebou mají i Kraslice, které se podívají zblízka na pažit Dolního Žandova a doma se pak představí Jáchymov, který hostí Krajkovou.
I. B třída, 12. kolo: Dolní Rychnov – Chyše (sobota, 10.30), Kynžvart – Bochov (sobota, 13.30), Hranice – Král. Poříčí B (sobota 13.30), Hazlov – Drmoul (neděle, 10.30), Skalná – Lomnice B (neděle, 10.30), Dolní Žandov – Kraslice (neděle, 14.00), Jáchymov – Krajková (neděle, 15.00).

Ilustrační foto
KRAJSKÝ PŘEBOR: V Chebu bude v sázce fotbalový trůn podzimního krále