Zejména pak ve šlágru kola, který se odehrál v Mariánských Lázních, kde bojovalo Nové Sedlo s tamním výběrem o první příčku tabulky.

Nakonec se usmálo fotbalové štěstí na dorostence Mariánských Lázní, kteří pokořili Nové Sedlo, a po zásluze tak obsadili první příčku. Tím navíc získali předběžně titul podzimního mistra této soutěže. Druhé tedy přezimuje Nové Sedlo a bronzová příčka patří po třináctibrankovém přídělu Aši výběru Horního Slavkova. Důležitou výhru bral i Ostrov, který obstál na půdě poslední Teplé.

Chodov si v domácím prostředí připsal na své konto skalp chebské Hvězdy a karlovarská Lokomotiva uhrála s Toužimí nerozhodný výsledek, a to navíc Toužimáci dohrávali utkání bez tří vyloučených hráčů. Chebské derby, které bylo na pořadu ve Františkových Lázních, se stalo kořistí chebského FC, který nasázel Frantovkám tři góly.

V podzimní části má ještě k dobru dvě dohrávaná utkání Toužim, která se v sobotu 24. listopadu představí od 11.00 hodin doma v souboji s lídrem tabulky Mariánskými Lázněmi a v neděli 25. listopadu se utká ve Františkových Lázních od 10.00 hodin o body s tamním výběrem.

Krajský přebor dorostu

Teplá  - Ostrov 1:4(1:1). Výhru hostům zařídil hattrickem Jan Rybka a jedním gólem Akop Biniatov. Za domácí výběr obstaral čestný úspěch Martin Schmitt.

Chodov - Hvězda Cheb 3:2(0:1). Za domáví výběr se brankově radovali Petr Bártl, Martin Boči a Jakub Jiroušek. V dresu Chebanů si připsal obě přesné rány na své konto Štefan Altman.

Aš - H. Slavkov 1:13(0:5). Šestkrát pokořil brankáře Aše František Zázrivec, třikrát Pavel Čada, dvakrát Michal Skurcoňák a jednou Martin Hron a Thien Long Ngo. Za domácí si připsal na své konto čestný úspěch Dominik Kubinec.

Loko K. Vary - Toužim 3:3(0:1). O dělbu bodů se zasloužili přesnými ranami v dresu Toužimi Tomáš Rešl, Jan Poláček a Tomáš Adamický. Za Lokádu se poté dvakrát brankově radoval Petr Jelínek a jednou Ondřej Suchý.

Fr. Lázně - FC Cheb 0:3(0:0). V chebském derby padaly góly až po změně stran a všechny obdržely Frantovky, když se dvakrát zapsal do listiny střelců chebský Tomáš Ferko a jednou skóroval i jeho spoluhráč Tomáš Lacina.

Mar. Lázně - Nové Sedlo 5:2(2:1). Ve šlágru kola si připsali na svůj střelecký účet dva góly domácí forvardi Jan Bílek a Roman Lukáč. O zbylý zásah vítěze se zasloužil Marek Kysilka. Za hosty poté korigovali ukazatel skóre do konečné podoby David Patera a Eduard Lakatoš.