Vítězové tak napravili loňskou porážku. Na straně vítězného týmu tvořil hru Gery Nicklas, nadstandardně si zaběhal Zdenda Štípek, svůj um předvedli i Milan Havel, nejstarší účastník klání, bratři Pavel a Honza Šibovi, Pepa Bolen, Pavel Sekáč, Petr Šipka, Pavel Berka a v bráně Míra Miškovský. Za soupeře nastoupil Míla Pari, Martin Ambrož, Petr Kleiner, Petr Jiráček, Pepa Suchý, Polda Lysák, Roman Heřman se synem a v bráně Zdeněk Zeman. Utkání s přehled odřídil Míra Horár.

„Po utkání všichni přítomní uctili chvilkou ticha Jindrovu památku. Zavzpomínalo se také na Standu Wernera, Radima Reismüllera a Jirku Horníka, kteří se v minulosti těchto vzpomínkových fotbalových klání účastnili a jejichž jména jsou s Baníkem také spojena,“ přidal Pavel Berka.

Díky vstřícnosti vedení FK Baník, potažmo ředitele Tomáše Provazníka a správce Zdeňka Horníka, se utkání mohlo odehrát v prostorách FK Baník a i přes nepřízeň počasí si jeho atmosféru a zázemí fotbalisté, většinou bývalí hráči Baníku, chválili. Stejně tak se vydařilo následné posezení v restauraci U Kopačky.

„Tímto pořadatelé děkují zástupcům fotbalového klubu i provozovateli restaurace a jeho zaměstnancům za poskytnuté zázemí a služby,“ uzavřel další díl povedené vzpomínkové akce Pavel Berka.

HC Baník Sokolov. Ilustrační foto.
Baník na ledě lídra v Budějovicích nepřekvapil