Z utkání však Baník Union vydoloval pouze bod. „Nedařila se nám jak přihrávka, tak jsme měli špatný pohyb a malé nasazení. Je to škoda, protože hosté se dali porazit, ale to bychom museli hrát trochu jinak," posteskl si trenér Baníku Union Nové Sedlo Stanislav Suchý.

Hostům tak stačilo hrát zodpovědně v obraně a nakopávat dlouhé balóny na svého zkušeného útočníka Prokopce.

Po bezbrankovém prvním poločase šli hosté do vedení v 51. minutě, když zužitkoval nařízený pokutový kop Ferko. Domácím se podařilo srovnat stav v 74. minutě. „Po trestném kopu Kaňoka se trefil Filip Škarda," přiblížil novosedelský kouč.

Jeho svěřenci po zmatcích v obraně však za necelé dvě minuty znovu prohrávali, dokonce vlastním gólem 1:2.

Pět minut před závěrečným hvizdem se ale pískala penalta také před brankou „efcéčka" po faulu na Jozu. Exekuce se chopil Josef Vican. Ani on se nemýlil a stanovil tak výsledek po devadesáti minutách.

Druhý bod mohlo Nové Sedlo získat v následujících pokutových kopech. To se nepodařilo, a tak se Baník Union musel spokojit s jednobodovým ziskem.

„Nebudu to radši moc rozebírat, protože jsme opravdu nehráli dobře, a tak budeme muset naši hru zlepšit a přivézt tři body z Frantovek, abychom si udobřili fanoušky. V příštím domácím zápase musíme pak zlepšit úplně všechno, pokud chceme doma zvítězit," zdůraznil na závěr Stanislav Suchý.

BU Nové Sedlo - FC Cheb 2:2 (0:0). Pokutové kopy: 3:5.

Branky:Škarda, Vican Ferko, vlastní.

Nové Sedlo:Pelech Vican, Müller, Šebl, Kubelka (53. Werner), Kovařík (65. M. Schildbach), Rychna B., Joza, Macák (53. Sattlet), Kaňok, Škarda.