Fotbalový fanoušek tak opět bude mít z čeho vybírat. Na programu bude totiž dalších osm porcí zajímavé kopané.

O další naději budou v domácím prostředí usilovat hráči posledních Bukovan, kterým bude soupeřem tým chyšského Sokola, který na Sokolovsku bude plnit úlohu favorita. Jenže Bukovany ukázaly, že se s nimi musí počítat, když senzačně obraly o tři body například Františkovy Lázně. Napilno budou mít i předposlední Citice. Ty budou hostit na svém malém hřišti tým Ostrova.

Navíc Citice potřebují v cestě za záchranou body jako sůl, naopak Ostrov zaostává za podzimním bodovým sbíráním a také výkony, takže pokud budou stát při domácích všichni svatí, mohou si do tabulky připsat další důležité záchranné body. Fotbalově žhavo však bude i v Dolním Rychnově, a aby ne. Na programu tu bude sokolovské derby, ve kterém tam zamíří osmý celek krajské tabulky Baník Vintířov. I v Rychnově mají na jaře rozdělané záchranářské práce. Proti Vintířovu to však budou mít hodně těžké, ten totiž v jarní části sbírá body jako na běžícím pásu.

Dalším týmem, který usiluje o záchranu v soutěži, je nováček krajského přeboru Horní Slavkov, k tomu byl však fotbalový los nemilosrdný, když ho tentokrát poslal na půdu aktuálně druhých Mariánských Lázní.

Ale jak se říká míč je kulatý, a stát se tedy může cokoliv. V domácím prostředí se představí Nové Sedlo, které prozatím okupuje desátou pozici. Na svém hřišti bude hostit jedenáctku Františkových Lázní, kteří jsou na příčce dvanácté a na Sedlo tak ztrácejí pouhé dva body, což je zárukou kvalitní kopané. Třetí Královské Poříčí čeká domácí souboj se Žluticemi. Poříčí opět bude vsázet na své hráče ošlehané převážně divizní soutěží, oproti tomu hosté ze Žlutic na střelecký apetit svého útočníka a prozatím nejlepšího střelce krajského přeboru Strejčka.

Napravit reputaci si budou chtít fotbalisté Staré Role, které nezastihla jarní část v pohodě. V domácím prostředí budou bojovat s chodovským Spartakem, který patří ve druhé části přeboru k velmi milému překvapení.

Jako poslední naskočí do dvacátého kola vedoucí Toužim, ta vyzve na svém pažitu stále se lepšící chebskou Hvězdu, i v tomto souboji si tedy velmi náročný fanoušek přijde na své.

Krajský přebor: Dolní Rychnov - Vintířov (sobota, 13.00), Mariánské Lázně - Horní Slavkov (sobota, 15.00), Královské Poříčí - Žlutice, Citice - Ostrov, Stará Role - Chodov, Nové Sedlo - Františkovy Lázně, Bukovany - Chyše (vše sobota, 16.30), Toužim - Hvězda Cheb (neděle, 16.30).