CHEBSKÉ DERBY BEZ VÍTĚZE

Dohrávkou 7. kola za sebou uzavřela podzimní část krajská I. B třída, ve které bylo na programu chebské derby, v němž se postavil Hazlov Aši. Hazlov se sice ujal vedení, ale hosté dokázali dvěma góly otočit během prvního poločasu skóre ve svůj prospěch. Po změně stran však domácí dokázali vyrovnat, a duel tak skončil nakonec dělbou bodů.

Dohrávka, 7. kolo, I. B třída: Hazlov – Aš 2:2 (1:2). Branky: 17. a 61. Tuček Michal – 28. Svoboda Vlastimil (PK), 42. Maher Petr.


Načítám tabulku ...

SOKOLOVSKÉ DERBY BRANKY NEPŘINESLO

Kdo se vydal o víkendu na dohrávku 11. kola krajské soutěže dorostu, musel odcházet zklamán, jelikož v sokolovském derby, ve kterém se proti sobě postavily Horní Slavkov a Kynšperk, branka nepadla, a týmy se tak po bezbrankovém výsledku o body podělily.

Dohrávka, 11. kolo, krajská soutěž dorostu: Horní Slavkov – Kynšperk 0:0 (0:0).


Načítám tabulku ...
Fotbalový průzkum Deníku
Mimořádná fotbalová anketa Deníku: Kolik fanoušků má plzeňská Viktorie?

PŘESTŘELKA PRO REZERVU NEJDKU

Třetí podzimní porážku si připsali na své konto hráči Dalovic, kteří neuspěli v dohrávce 7. kola okresního přeboru Karlovarska. Na stadionu ve Vojkovicích musely Dalovice od úvodu duelu dohánět brankové manko, které dokázaly smazat, když v průběhu duelu svítilo na ukazateli nerozhodné skóre 3:3. Ale závěr zápasu patřil hostům z Nejdku, kteří vstřelili další dvě branky, na které Dalovice nedokázaly odpovědět.

Dohrávka, 7. kolo, okresní přebor mužů Karlovarska: Dalovice – Nejdek B 3:5 (2:3). Branky: 24. a 60. Stolín Tomáš, 43. Staško Martin – 2. , 27. a 63. Jílek Jakub (1 PK), 41. Rutrle Jakub, 81. Mandous Antonín.


Načítám tabulku ...
Slavia dvakrát uhodila z rohu, a Aritma se pakovala s prázdnou.
PODÍVEJTE SE: Slavia dvakrát uhodila z rohu, a Aritma se pakovala s prázdnou

SVATAVSKÝ KLEPÁČEK SESTŘELIL KYSELKU

Rozlučka, jak se sluší a patří. Tu si užili se svými fanoušky hráči svatavské rezervy, kteří přivítali v dohrávce 15. kola Kyselku. Ta dorazila na Sokolovsko ve slátané sestavě a to se odrazilo i na skóre. Domácí zachytili začátek duelu a už ve 23. minutě vedli rozdílem čtyř branek. Po změně stran pak postupně svůj náskok navýšili na rozdíl pěti branek, když hlavním strůjcem vysoké výhry byl Marek Klepáček, který zaznamenal pět přesných zásahů.

Dohrávka, 15. kolo, III. třída mužů Karlovarska: Svatava B – Kyselka 8:3 (4:1). Branky: 14. a 64. Szabo Antonín, 15. Toušek Ladislav, 19., 23. , 46. , 71. a 86. Klepáček Marek – 42. Hlaváč Josef, 54. Kliment Josef, 80. Tůma David.


Načítám tabulku ...
Ostrov si poradil se Sokolovem U19, slavil výhru 2:0.
FOTOGALERIE: Ostrov si poradil v přípravě se Sokolovem U19