Turnaj v Potůčkách

Fotbalové zmrtvýchvstání oslaví TJ Potůčky turnajem, který na stadionu u hranic s Německem bude zahájen v 9.00 hodin. Na turnaji se představí celkem čtyři týmy, jmenovitě TJ Sokol Konstantinovy Lázně, TJ Sokol Pernink, FC Jílové a pořádající TJ Potůčky, bude se hrát systémem jednou každý s každým, dvakrát dvacet minut. Během turnaje si všichni přijdou na své, pořadatelé přichystali bohatý doprovodný program. Po skončení se navíc v Potůčkách v rámci turnaje odehraje Benefice pro Jandýnyho.

Anenský pohár

Kolovský Ajax nachystal na sobotu 23. července na svém stadionu jeden z nejstarších fotbalových turnajů v Karlovarském kraji. Na programu tam totiž bude 76. ročník Anenského turnaje, který bude zahájen v 10.00 hodin. Letos se na turnaji představí Baník Pila, Jiskra Aš, Baník Svatava, Sokol Kolová a Ajax Kolová. Hrát se bude systémem jednou každý s každým, dvakrát patnáct minut a ve 12.00 hodin odstartují v areálu stadionu doprovodné akce pro děti a dospělé. Navíc během turnaje bude příchozím k dispozici nejen bufet, ale také venkovní gril.

Memoriál Petra Jankovského

Karlovarská Lokomotiva pořádá v sobotu 23. července na svém stadionu na Růžovém Vrchu 5. ročník Memoriálu Petra Jankovského. Toho se zúčastní čtyři týmy, TJ Lokomotiva Karlovy Vary, Výběr Petra Jankovského, TJ Slavoj Bečov a TJ Čechie Dalovice. Vše odstartuje v 9.00 hodin duelem mezi Lokomotivou a Dalovicemi, s hrací dobou dvakrát pětadvacet minut, vítěz si zahraje finále turnaje, poražený pak zamíří do bitvy o turnajový bronz. Ve druhém utkání se pak proti sobě postaví Bečov a Výběr Petra Jankovského. V 11.00 hodin bude na programu souboj o třetí místo a ve 12.00 hodin pak finále, když slavnostní vyhlášení turnaje je naplánováno na 13.15 hodin.