I když do úvodní dvacetiminutovky vstoupil Sokolov aktivněji, přesto se radovali ze vstřelené branky domácí. V 11. minutě využil špatné rozehrávky hostů Petr Moravec, jenž po bekhendové kličce poslal Kolín do vedení.

Zanedlouho se domácí radovali znovu, když nahození Reného Piegla tečoval do klece Baníku Jan Veselý. I ve druhé třetině se radovali ze vstřelených branek pouze hokejisté Kolína.

Futsal. Ilustrační foto.
Termiti sestřelili Rád, a to hned dvakrát, a šli do čela

Ve 33. minutě se k dorážce volného puku probojoval Jakub Cibák a doklepl ho do branky Baníku. V závěru druhé periody pak Kolín využil přesilovku, když se pod horní tyč přesně trefil Jan Veselý.

Ve třetí třetině již žádná branka, i přes šance na obou stranách, nepadla, a tak si Kolín připsal na účet čtyřbrankovou výhru a k té přidal jako bonus čisté konto, čímž navíc vítězně oslavil 90 let kolínského hokeje.

Sokolov se po porážce propadl v tabulce Chance ligy na dvanáctou příčku. V sobotu 3. prosince se pak Baník představí na svém stadionu, když ve 26. kole bude hostit od 17.00 hodin aktuálně šestý Přerov.

SC Marimex Kolín – HC Baník Sokolov 4:0 (2:0, 2:0, 0:0). Branky a nahrávky: 11. Moravec, 15. Veselý (Piegl, Zd. Král), 33. Cibák (Zd. Král, Veselý), 39. Veselý (Zd. Král, Ouřada). Rozhodčí: Bejček, Mejzlík – Kokrment, Pěkný. Vyloučení: 8:4. Využití: 1:0. Diváci: 601. Sokolov: Zajíček – Jan Novák, Tomek, Pohl, Krutil, Weinhold, Baláž, Klejna – Hauser, Kverka, Vrhel – Kružík, Jiskra, Tomi – Osmík, Jurčík, Švec – Hajný, Rohan, Rulík.