„Myslím si, že jsme byli konkurenceschopní pouze první třetinu, kde jsme dostali šťastný gól domácích. Od druhé třetiny převzala otěže zápasu Poruba. Kvalita porubského kádru se bohužel s našimi kvalitami nedá porovnávat, což není výmluva ani omluva. Musím říct, že jsme takový výkon předvedli poprvé v sezóně a mrzí mě to. Budeme dělat všechno pro to, aby se takový výsledek už neopakoval,“ uvedl po zápase zklamaný trenér Baníku.

V Sokolově se ale již vše chystá na sobotní bitvu s legendárním Vsetínem, který při své cestě do extraligy před 26 lety právě v Sokolově pořádně narazil, když po dvaceti zápasech okusil vůbec první porážku v soutěži.

Sobotní „Vsetínský den“ začne v Sokolově již ve 13 hodin, kdy nastoupí stará garda Baníku proti ruskému týmu Izmailovo Moskva. Samotný zápas Chance ligy začne v 17 hodin, diváci budou mít tentokrát k dispozici parkoviště na silniční spojce nad zahrádkami. A že v hornickém klubu nezapomínají na své hrdiny z historických zápasů svědčí fakt, že hráči kteří v roce 1993 za Baník vybojovali výhru půjdou i se svým doprovodem na sobotní zápas zdarma.

Ilustrační foto
Energie na ledě Sparty neuspěla