HC Punkers Chodov - HC Lipani Aš 7:4 (2:1, 4:1, 1:2)

Dobře hrající tým Punkerů hrál svůj zápas v Sokolově, kam zavítali Lipani z Aše, a od prvních minut bylo znát, kdo je tady doma. Lipani se po dvě třetiny pouze bránili a do poslední části už šli za stavu 6:2. Potom ale Punkers dost polevili a Lipani dokázali snížit na 6:4. Poslední slovo měli ale domácí a tím se udrželi na prvním místě tabulky.

Branky: Götz 2, Pátek 2, Kysela 2, Vitner Wiesenganger 4.

HC Tučňáci 2004 Cheb - HC Libavské Údolí „A“ 4:5 (1:2, 0:2, 3:1)

Chebští Tučňáci hráli proti A-týmu Libáče a ten opět předvedl, že letos bude hrát o nejvyšší příčky. Po dvou třetinách měli hosté už náskok o tři branky. Závěrečná část ale patřila Tučňákům, kteří dokázali srovnat skóre na 4:4. Štěstí se nakonec přece jen přiklonilo k Libavskému Údolí, které skórovalo dvě minuty před koncem a těsnou výhru už uhájilo.

Branky: Velek 2, Štěpán, Melichovský Sacher 2, Petrák 2, Trepák L.

Akademie KV Areny - HC Libavské Údolí „B“ 3:4 (0:1, 1:2, 2:1)

První utkání v KV Areně hrálo Libavské Údolí B a bylo to pro něj utrpení. Akademie hrála skvěle, a i když ji hosté přehrávali, tak to soupeř vše nahrazoval neuvěřitelným nasazením. Ze strany Libáče bylo k vidění také hodně chyb. Drama nastalo v poslední třetině, kdy hned v úvodu domácí snížili na 2:3 a tři minuty před koncem srovnali na 3:3. Tíhu okamžiku vzal ale do ruky kapitán Libáče a 19 vteřin před koncem obstaral hostům výhru.

Branky: Tregler, Sandtner, Malík Tomaško, Kalabza, Klokočník, Šofrle.

HC Stars Chodov - HC Renegades 13:2 (3:1, 7:0, 3:1)

HC Stars z Chodova si v neděli suverénně poradili s týmem odpadlíků. Chodováci byli od začátku lepší a po celý zápas soupeře k ničemu nepustili.

Branky: Brodský 3, Jurča 2, Kocián 2, Ondráček 2, Weichpart 2, Hofler, Chvašťák Voves, Tamáš I.