HC Stars Chodov – HC Lipani Aš 2:5 (1:2, 0:1, 1:2). Týmu HC Stars se v posledních kolech moc nevede, nepříjemnou bilanci tak chtěli zlomit na domácím ledě proti letos skvěle hrající Aši. První třetina přinesla rychlý a pohledný hokej. Vedení se ujali Lipani, pak Stars sice snížili, ale na konci třetiny byl přece jen stav 1:2 pro hosty. Druhá část přinesla pouze jednu branku, a to opět do sítě Stars. Začátkem třetí třetiny sice domácí opět snížili na 2:3, ale Lipani dvěma góly rychle odpověděli a odvezli si ze Sokolova všechny body. Zápas byl trochu kuriózní, jelikož padlo sedm branek, ale na každé straně byl pouze jeden střelec.
Branky: Kravařík 2 – Zavoďan 5.

HC Tučňáci Cheb – HC Panthers Cheb 7:2 (2:2, 3:0, 2:0). Tučňáci hráli předehrávku 21. kola proti místnímu rivalovi, celku HC Panthers Cheb. Hned úvod zápasu jim ale moc nevyšel, hráli laxně a Pantheři toho využili k dvougólovému náskoku. Tučňáci ale dokázali srovnat hru a do konce třetiny i skóre. Od druhé části už hráli o dost lépe, Panthery už k ničemu nepustili, a tak se šlo do poslední třetiny za stavu 5:2. Tučňáci si již v poklidu pohlídali vítězství a v tabulce „Kynšperáku" se dotáhli na třetí Falcons, na které momentálně ztrácí bod, ale mají zápas k dobru.
Branky: Melichovský 2, Pastorek 2, Velek, Valečka, Zakrzewsky – Vrána 2.

HC Renegades – HC Hellfish Cheb 1:3 (0:1, 1:1, 0:1). Tým Renegades v tomto kole čekal hodně těžký zápas proti prvnímu celku soutěže, chebským Hellfish. Nečekaně to však bylo jedno z nejlepších utkání Renegades v sezoně. Svého soupeře se vůbec nezalekli, po dvou třetinách s ním drželi vyrovnanou partii, i když prohrávali o jednu branku. V poslední části hry byli Renegades i herně lepším týmem, v závěru zápasu zkusili hrát power-play, ale to se jim bohužel nepovedlo, a tak prohráli 1:3. Přesto ukázali, že hokej hrát umí, ale zatím jim chybí potřebné štěstí.
Branky: Zeman – Dus 2, Koláček.

HC Falcons – HC Libavské Údolí „B" 5:11 (1:2, 3:5, 1:4). Velká bitva se hrála mezi HC Falcons a HC Libavské Údolí B, kde před zápasem dělil týmy v tabulce pouze bod. Oba soupeři vlétli do utkání ve velkém tempu a šlo vidět, že se hraje o hodně. První góly padly v půlce první třetiny, když se dostal Libáč nejprve do vedení a o deset sekund později to bylo již 0:2. Falcons se rychle oklepali a do konce třetiny se dotáhli na rozdíl jedné branky.
Druhá část začala lépe pro Falcony, během chvilky zápas vyrovnali a o minutu později i otočili na 3:2. Vedení jim ale vydrželo pouze půl minuty, Libáč bleskově srovnal a za dalších pár sekund šel zpátky do vedení – 3:4. To Falcons srazilo dolů a Libáč do konce prostřední třetiny přidal další branky a posunul stav na 4:7.
Ve třetí třetině Libáč pokračoval v rozjetém díle a po pár minutách to bylo 4:10. Potom zabrali Falconi, svého soupeře dostali pod tlak, vynutili si neskutečných sedm přesilovek, z toho dvě 5 na 3, ale skórovat dokázali jen jednou. Libavské Údolí B tak uhájilo výhru a pojistilo si prozatím druhé místo.
Branky: Kalina T. 2, Kurtin, Žáček, Brožík – Sýs R. 4, Sýs P. 2, Tomaško, Kalabza, Caba, Pisar, Šofrle.

Tabulka

1. HC Hellfish 39
2. L. Údolí B 28
3. Falcons 24
4. Tučňáci 23
5. Lipani 22
6.Punkers 17
7. L. Údolí A 16
8. Stars 15
9. Panthers 11
10. Renegades 9
11. Bernov 6