Baník rychle prohrával. V 8. minutě sice srovnal Berčík, jenže hosté z Hané si vzali rychle vedení zpět a po první třetině svítil na světelných tabulích nepříjemný stav 1:3.

Ve prostřední dvacetiminutovce branka nepadla. „Ve druhé třetině, kdy byly na ledě speciální týmy, jsme určité momenty zvládali velice dobře,“ mohl být spokojen Mlejnek.

V poslední třetině se jeho svěřencům podařilo dorovnat stav. Nejprve v přesilové hře pěkně tečoval střelu Přindiše Osmík a 32 vteřin po něm se zapsal do střelecké listiny také Švec, který zužitkoval Zadražilovu přihrávku zpoza branky – 3:3.

Jenže.

Ve 49. minutě se vydal po levé straně od obranného pásma Baníku prostějovský Nouza a svou střelou propálil Bednáře v domácí kleci.

V závěru se domácí snažili podpořit svou přesilovou hru o šestého hráče v poli, ale výsledkem byl pátý inkasovaný gól do prázdné branky – 3:5. „Na poslední třetinu jsme se připravili a důkazem toho byla třetí branka. Věřili jsme, že z podobných situací gól dáme, a apelovali jsme na hráče. Bohužel jsme však dnešní utkání prohráli velmi nešťastnou brankou. Troufám si říct, že za 50 minut hry si naše mužstvo zasloužilo bodovat. Neříkám, že jsme byli lepší a zasloužili jsme si tři body, ale myslím si, že v utkání jsme měli bodovat,“ je přesvědčen Karel Mlejnek.

Dnes hraje Baník opět doma, v netradičních 17 hodin se postaví Frýdku-Místku.

Novomanželé Eliška a Miroslav Luskovi z Rotavy se brali v obřadní síni sokolovského zámku
Magické datum lákalo páry ke svatbě