Baníkovci měli od začátku více ze hry, ale v úvodu opět chyběla správná koncovka. „Do 10. minuty utkání jsme měli mnoho šancí ke skórování, avšak nepřesnost střel byla víc než častá," posteskla si vedoucí mužstva Denisa Dimitrovová.

V 10. minutě ale přece jen zasunul puk za záda chebského Siváka Jan Botoš 0:1. Do konce třetiny potom ještě přidal branku jeho spoluhráč z útoku Robert Šlechta, kterého krásně našel před bránou právě Botoš 0:2.

Druhá třetina byla podobná té první. Branka padla opět pouze do domácí klece. „V čase 34:57 využil bleskově Pepa Blecha přesilovou hru a navýšil tak naše vedení na 0:3," přiblížila Denisa Dimitrovová. Před závěrečnou třetinou tak svítilo na tabuli skóre 0:3.

Třetí část potom přinesla mnohá vyloučení, více na straně domácích, ale i hosté si na trestné lavici poseděli. „Branku jsme viděli až na samém konci třetiny, a to z hole Ondry Dimitrova, který pečetil vítězství Baníku trefou do prázdné brány, když domácí zkoušeli zahrát power-play," popsala vedoucí mužstva gólovou tečku za utkáním. 0:4.

Sobotní zápas byl odehrán oproti jiným vzájemným duelům s Chebem celkem v klidu. „Podtrhnout je potřeba výkon Honzy Charváta v bráně, který vychytal nulu," dodala ještě Denisa Dimitrovová.

HC Stadion Cheb - HC Baník Sokolov 0:4 (0:2, 0:1, 0:1).

Branky: 10. Botoš Jan (Dimitrov), 15. Šlechta (Botoš Jan), 35. Blecha (Stangar), 60. Dimitrov (Radaušer).

Sokolov: Charvát - Ticháček, Stangar, Rožánek, Radaušer, Jurča, Jonák, Strnad Blecha, Pašek, Remta, Šlechta, Dimitrov, Botoš Jan, Řihánek, Veverka, Valta, Polák. Trenér: Carvan.