Zápas o první místo kde se měli utkat Vlci a Libavské Údolí „B", se neuskutečnil, když se domácí hráči nesešli a sami se tak připravili o možnost získat prestižní pohár. Hráči z Bernova zase jeli bojovat o druhé místo do Sokolova, kde se jim letos nedaří. Lipani z Aše hráli v Sokolově s Hvězdami o den dříve. A k večernímu utkání do Chebu cestoval tým HC Libavské Údolí „A".

HC Stars K.Vary - HC Lipani Aš 12:1 (4:0, 3:1, 5:0). Borci z týmu HC Stars se postarali o nejvyšší výsledek kola, když na svém ledě v Sokolově porazili poslední tým soutěže Lipany z Aše. Domácí tým dominoval v podstatě od první do poslední minuty zápasu.

Branky: Kocián 5, Pazour 3, Souček 2, Jurča, Slavík - Pergler.

HC Vlci Sokolov - HC Libavské Údolí B 0:5 (kontumačně). Domácí se nedostavili k utkání, které jim mohlo zajistit celkové prvenství v letošním ročníku Kynšperského poháru. Naopak tak ztratili dva body, a mistrem pro sezonu 2015/ 2016 se tak stal tým HC Libavské Údolí „B". Jedno kolo před koncem soutěže drží béčko Libáče tříbodový náskok na Vlky a Berany, kteří svedou vzdáleně bitvu o stříbro.

HC Falcons - HC Berani Bernov 4:6 (1:2, 1:2, 2:2). Berani cestovali k dalšímu utkání do pro ně neoblíbeného Sokolova, kde letos utrpěli již pět porážek. Utkání však od prvních chvil ovládali a domácí nepustili do větších šancí. I když výsledek vypadá poměrně vyrovnaně. Berani svého soka přestříleli a v zápasu dominovali.

Branky: Dimo 2, Brožík, Vaněk - Denk 2, Rejcha, Kratochvíl, Paštika, Zeman V.

HC Tučňáci Cheb - HC Libavské Údolí A 5:2 (0:0, 2:2, 3:0). Do Chebu jel v sobotu večer celek Libavského Údolí „A" změřit síly s místními Tučňáky, kteří ke konci sezony zlepšují svou formu. Utkání bylo dvě třetiny vyrovnané, oba týmy daly po dvou třetinách dvě branky, domácí však v poslední části hry dominovali a uhráli tak letos sedmou výhru a bodově se vyrovnali v tabulce HC Stars, kteří mají však utkání k dobru.

Branky: Velek 2, Valečka 2, Gamrot - Jánošík, Trepák P.