Pokud se chcete připojit k pravidelným návštěvníkům, máte v březnu šanci zaregistrovat se na rok zdarma. A pokud jste zjistili, že jste si neohlídali termín vrácení knížek, a dostali už dokonce upomínku, amnestie pro zapomnětlivé čtenáře určitě přijde vhod.

Novinkou ve službách knihovny je přístup k portálu FriendlyVox. „Tento portál poskytuje vybrané internetové služby pro zrakově postižené osoby. K ovládání portálu je potřeba pouze klávesnice, protože je ozvučený, a znalost několika klávesových zkratek. Je přístupný na jakémkoliv počítači, v němž je webový prohlížeč Google Chrome. Portál v chodovské knihovně bude zpřístupněn vždy na jednom počítači v čítárně, v infocentru a v dětském oddělení. S jeho ovládáním uživatelům knihovnice a pracovnice infocentra rády poradí," uvedla knihovnice Marie Valentová.

Během března nebudou samozřejmě chybět ani pravidelné akce pro děti, jako je Herní klub s různými hrami a soutěžemi. Zajímavé dekorace a maličkosti pro radost si mohou vyrobit na Výtvarné dílničce a Pohádkohraní nabízí čtení ze zajímavých knih či známých pohádek. „Doufáme, že si naši návštěvníci v březnové nabídce vyberou, a samozřejmě se mohou těšit i na další zajímavé akce pořádané v knihovně po celý rok," zve návštěvníky do chodovské knihovny Marie Valentová.