Předkapelou Pink Floyd revival Czech bude hudební seskupení Hadem pro mého munga, které představí svůj hodinový set. To vystoupí od 19 hodin. Samotný areál bude přitom návštěvníkům otevřen už o hodinu dříve. Ve 20 hodin pak vypukne megakoncert revivalových Pink Floyd. Zazní tak to nejlepší od této kapely. „Bezmála tříhodinová hudební show bude doplněná originálními projekcemi, pyrotechnickými a světelnými efekty. Koncert slibuje velké zážitky. Zároveň bude působit jako ´předkrm´ pro akci, která se koná hned druhý den. Půjde o již šestý ročník oblíbeného Revival Festu, jehož line-up jsme sestavili z těch divácky nejoblíbenějších kapel minulých ročníků,“ říká pořadatel obou akcí Tomáš Cvek z Agentury On-Off Kraslice.

V zahradě kulturního domu se v uplynulých pěti letech vystřídalo na dvacet kapel té nejvyšší kvality. „Při Revival Festu se 7. července otevře brána do areálu již ve 13 hodin, kdy jako první zahraje ve 14 hodin kapela Queenie. Po nejlepším revivalu kapely Queen ve střední Evropě se na pódiu objeví i v zahraničí koncertující Ozzy Osbourne revival Praha. Jako třetí vystoupí nejúspěšnější Roxette Tribute Band v Evropě.

AC/DC revival, který nastoupí jako další, přiveze nejen nejznámější hity australské kapely, ale i nezbytné rekvizity pro svou show, jako jsou děla a nezbytný zvon. Jako třešnička na dortu je připraveno vystoupení kapely RCZ – Rammstein Tribute Show, která velmi věrohodně kopíruje koncertní představení německé legendy, a to včetně ohnivých a pyrotechnických efektů. Je tedy na co se těšit,“ zve návštěvníky Tomáš Cvek.

„Nutno dodat, že v případě deštivého počasí se není třeba ničeho obávat. Veškeré dění bude možné sledovat ze zakrytého hlediště, kde budou stát velkokapacitní stany. Předprodej vstupenek je již zahájen. Lístky je možné zakoupit například v Kulturním a informačním centru v Kraslicích a v Tabáku u kostela v Kraslicích.

Sokolovský deník je mediálním partnerem obou kulturních akcí.

Čtenáři Sokolovského deníku tak mají možnost získat vstupenky zdarma na Revival Fest, který letos nabídne to nejlepší z uplynulých ročníků.

Stačí zodpovědět soutěžní otázku: Kolik revivalových formací během uplynulých ročníků v Kraslicích vystoupilo? Své odpovědi zasílejte na e-mailovou adresu jiri.drozdik@denik.cz. Výherce soutěže vyrozumíme.

Nynější Krejcarová lávka je v žalostném stavu
Visutá lávka bude unikátem