Veleúspěšní tanečníci sokolovského Miráklu  navázali na své úspěchy z minulých let a přesvědčili, že patří k absolutní špičce nejen u nás, ale po úspěších na mezinárodních soutěžích také ve světě. Tento týden se vrátili z mistrovství Čech v uměleckých tanečních disciplínách, kde v kategorii modern a contemporary dance posbírali mistrovské tituly.
Mirákl předvedl svou novou choreografii W.A.Y.

 „Při tvorbě našich vystoupení se vždy snažíme o originalitu a nápaditost, také o to, aby choreografie byly blízké věku dětí a vycházely z jejich přirozenosti," říká vedoucí Miráklu  Andrea Burešová.  V minulém roce získali tanečníci devět  titulů mistrů ČR a tři tituly vicemistrů světa. Zemská kola, kam z regionálních soutěží Mirákl postoupil v extralize soutěže ve všech věkových kategoriích z prvního místa, čekají v průběhu dubna i další podskupiny Miráklu.

Úspěšnou taneční skupinu Mirákl v současné době aktivně navštěvuje přes 120 tanečníků. Své pobočky má tradičně při Městském domě kultury v Sokolově i v nedalekém MDDM v Ostrově. Skupina se prioritně věnuje tanečním kategoriím modern, show a jazz dance. Tanečníci však procházejí také systematickou přípravou baletní, gymnastickou, akrobatickou a dramatickou. Mirákl však není pouze o tanci a honbě za medailemi. Je to prý místo setkávání se těch, které spojuje společný koníček, a tím je tancování.