Vůbec první se narodila Jolanka Rusová z Horního Slavkova a to v 5.52 hodin. „Dělá nám radost. Vážila skoro 4 kila a doma na ni čeká její sestřička Laura. V Sokolově jsem rodila, protože je to nejblíž. S prostředím i personálem jsem zde velmi spokojená,“ řekla matka Jolanky.

Dále zde přišla na svět Viktorka Gočálová ze Sokolova a to v 11.42 hodin. "Je to naše první dítě a máme z něj velikou radost," říkají svorně oba spokojení rodiče.

Chlapy zastupoval první den v roce Pavlík Korenačka z Habartova, který spatřil poprvé svět ve 13.10 hodin.

Maminka další holčičky, která se narodila první den tohoto roku, si nepřála její zveřejnění. Spolu s primářem gynekologicko- porodnického oddělení Františkem Černým, přišla první občánky tohoto roku přivítat ve čtvrtek i hejtmanka našeho kraje Jana Mračková Vildumetzová a nechyběl ani generální vikář Karlovarského kraje Mons. Jiří Majkov. Kromě přání jim přinesli i drobné dárky a zlatý řetízek s andělíčkem, který má děti ochraňovat.

Hned druhý den v roce přišel na svět malý Daniel Klíma z Březové. Všem rodičům gratulujeme a jejich dětem přejeme hlavně zdraví!