deník.cz Chci zprávy do e-mailu
Chci předplatné
ZMĚNIT REGION

Milan Novotný

sportovní redaktor

Zkušený reportér. Zaměřuje se hlavně na vodní sporty, motorismus a atletiku, kterou sám v mládí aktivně provozoval.

archiv Milana Novotného

Novinařina je někdy fakt dřina. I takhle vyčerpaně může vypadat na šampionátu sportovní redaktor, když se blíží uzávěrka a krátce před ní nemůže v tiskovém středisku přijít na správný titulek...

archiv Milana Novotného

Sport a noviny znám od dětství. Táta byl novinář, psal do Československého sportu a vyráželi jsme na hokej, kanoistiku a motorky. Sám jsem dělal atletiku. Na této fotce jsem zachycen už dávno po skončení kariéry při Novinářském desetiboji v Čáslavi. Myslím, že se psal rok 2000. 

archiv Milana Novotného

Měl jsem štěstí. S novinami jsem se dostal na místa, kam bych se v životě jinak nepodíval. Třeba při Rallye Dakar v roce 2010 jsem objevil opuštěný hřbitov uprostřed jihoamerické pouště Atacama.

archiv Milana Novotného

Kolo mě fakt baví. Jezdím na něm už hodně dlouho. Pamatuji si, jak jsme byli s kamarádem šťastní, když jsme kdysi sehnali podpultové favority. Jen nás štvalo, že to byly modely s rovnými řídítky... S partou jsme projezdili kus republiky, teď už se délky etap zkracují, ale pořád to šlape.

archiv Milana Novotného

Atletické mistrovství Evropy 2018 v Berlíně. Po slavnostním vyhlášení jsme si povídali s držitelkou stříbrné medaile v hodu oštěpem Nikolou Ogrodníkovou.  

archiv Milana Novotného

Kontinentální pohár 2018 v Ostravě. Při rozhovoru s legendární koulařkou Helenkou Fibingerovou jsou k nepřehlédnutí její zlaté ozdoby. 

archiv Milana Novotného

V zákulisí StarDance. Olympijský vítěz David Svoboda vypráví, jaký je rozdíl mezi moderním pětibojem a televizním tancováním.

archiv Milana Novotného

V posádce osmiveslice. Není na škodu, když si novinář - dřív, než začne sportovce kritizovat - vyzkouší, co obnáší jeho řemeslo.

archiv Milana Novotného

Na Šumavě je krásně. Při běžkařském výšlapu na trase Kvilda - Horská Kvilda (se zastávkou v Hospodě U Krámu) - Kvilda. 

< Předchozí
1 z 10
Další >

Nejnovější články redaktora:

Napište zprávu redaktorovi:

Potvrzuji, že odesláním tohoto formuláře vyjadřuji svůj souhlas se Všeobecnými smluvními podmínkami a beru na vědomí tyto Zásady zpracování osobních údajů společnosti VLTAVA LABE MEDIA a.s. („VLM“).

Seznamte se s šéfredaktory Deníků středních Čech:

Prozkoumejte jiný region ČR: