SKB Rokycany – BK Sokolov 74:70 ( 21:21,40:37,58:54)
Rokycany patří k favoritům celé soutěže, a tak naše hráče čekal nelehký úkol. Od počátku bylo utkání vyrovnané a ani jednomu ze soupeřů se nepodařilo výrazněji bodově odskočit. Bohužel úvod poslední části Sokolovským nevyšel. Domácí si vytvořili osmibodový náskok, který se ukázal jako rozhodující. I přes velké úsilí se již nepodařilo ztrátu smazat. I když hráči BK podali bojovný výkon a odehráli doposud asi nejlepší utkání, odešli poraženi.
Sestava a body: Svátek 0, Ježek 7, Kratochvíl 4, Zdeněk 20 (4 trojky), Šnobl 6 (2), Stariat Jiří 12, Diviš 7 (1), Gróf 6, Stariat Jan sen. 8.

Slovan Mariánské Lázně – BK Sokolov 89:67 (19:18, 34:33, 56:52)
V nedělním duelu čekal hráče BK soupeř, který je nováčkem 2. ligy a stejně jako Sokolov doposud nevyhrál. Oproti sobotnímu utkání vázla mezi našimi hráči kolektivní souhra, a tak se často dostávali do problému se zakončením. Po tři čtvrtiny byl zápas naprosto otevřený a na hřišti se bojovalo o každý bod. V úvodu závěrečné čtvrtiny, po několika nepřesných verdiktech rozhodčích, obdržel v rychlém sledu trenér BK David Zdeněk dvě technické chyby, a musel opustit halu. Následovalo vyfaulování dvou hráčů základní sestavy a zdecimované družstvo už nemělo sílu na zkorigování výsledku, naopak rozdíl ve skóre narostl až na konečných 22 bodů, což rozhodně neodpovídá průběhu utkání.

Sestava a body: Svátek 2, Ježek 19, Zdeněk 2, Šnobl 14 (4), Polák 3, Stariat Jiří 4, Diviš 7 (1), Gróf 10 (2), Stariat Jan sen. 6.
Ani ve čtvrtém utkání se tak hráči BK Sokolov nedočkali výhry, a v příštích zápasech už potřebují bezpodmínečně vyhrát.
8. listopadu hostí ve sportovní hale od 17 hodin celek Českých Budějovic a následující den, 9. listopadu, od 10 hodin celek Tábora. (dz)