SKP Unitop Sokolov – VSK Baník Sokolov 3 – 0/22, 28, 23/ a 1-3/-16,19,-7,-14/.
Ve stísněných prostorách školní tělocvičny 3. ZŠ se rychleji a lépe zorientovaly volejbalistky SKP a špatný nástup hostí ovlivnil i celý další průběh úvodního zápasu. Velké problémy s orientací měly zvláště obě hostující nahrávačky, které především v koncovkách setů nebyly schopny předložit svým útočnicím rozhodující balony k úspěšnému zakončení. A tak i když tomu ani průběh zápasu, ani výsledky jednotlivých setů neodpovídají, statisticky skončilo utkání jednoznačnou výhrou domácích.
V odvetě začaly postupně domácím hráčkám ubývat síly, volejbalistky Baníku postupně převzaly iniciativu pevně do svých rukou a závěr druhého utkání se stal už jejich exhibicí.
Trenérka hostí I. Froňková litovala především přemíru vlastních chyb, které o ztrátě úvodního střetnutí rozhodly, na druhé straně však ocenila bojovný přístup a nasazení i v těch okamžicích, kdy se někomu vyloženě nedařilo. Remíza nahrála do karet hráčkám VK Karlovy Vary, které se po dvou hladkých výhrách nad Chodovem dostaly v tabulce pravdy do čela.
Derby za delegovaného rozhodčího, který se k zápasu nedostavil, řídil objektivně a s velkým přehledem bývalý ligový sudí Zdeněk Hrazdíra.
Další výsledky: VK Karlovy Vary – Spartak Chodov 3 – 0 a 3 – 0, TJ Ostrov – Excelsior M.Lázně 3 - 1 a 3 – 0.

V příštím dvoukole přivítá Aš Ostrov, Karlovy Vary zajíždějí do Mariánských Lázní a patrně k nejzajímavějšímu střetnutí dojde v Chodově, kde se domácí Spartak pokusí uhájit bronzovou příčku před dotírajícím sokolovským SKP. Začátky všech utkání v 10 a ve 14 hodin. (jik)