Chyše vstoupila do utkání, které se odehrálo na stadionu Rejšic, velmi dobře, když již v 15. minutě slavila první vstřelenou branku, o kterou se zasloužila Karolína Cardová.

I vstup do druhého poločasu měly hráčky Chyše dobrý, když jim svou druhou brankou v utkání zařídila v 51. minutě dvoubrankové vedení Karolína Cardová. To však nebylo ze strany týmu ze západu Čech vše, osm minut před koncem potřetí slavil vstřelenou branku, kterou měla na svědomí Klára Červená.

Ilustrační foto.
Chyše brala skalp Liberce B

„K utkání jsme dorazili v oslabené sestavě, ale i přesto jsme díky přístupu, nasazení a bojovnosti našich hráček nepřipustili žádné překvapení, když jsme domácí během hry nepustili do žádné šance. Zlepšili jsme obrannou hru a rychlým přechodem si vytvářeli brankové příležitosti a tři z nich jsme proměnili,“ bilancoval třetí výhru Chyše v první polovině třetiligové soutěže asistent trenéra pavel Holý.

Chyše se tak drží po třetím kole na druhém místě, jen o lepší skóre vede 1. FK Příbram a naopak na třetím místě se drží s tříbodovým mankem na Chyši Mělník. Čtvrté kolo odehrají fotbalistky z chyšského podzámčí v domácím prostředí, ve kterém budou hostit v sobotu 26. září od 14 hodin TJ Mokré.

FC Sporting Mladá Boleslav – TJ Sokol Chyše 0:3 (0:1). Branky: 15. a 51. Cardová Karolína, 82. Červená Klára. Rozhodčí: Hloucal. ŽK: 0:1. Diváci: 35. Chyše: Hájková – Chárová, Čepilová, E. Vargová – Janochová – Karolína Cardová, Svobodová, Řemenová. Kristýna Cardová, Červen, Jandová (stř. Chotašová).


Načítám tabulku ...