Dalším faktorem je také nevyzpytatelné testování, kdy může před víkendem najednou vypadnout několik hráčů, a týmy tak potřebují mít dostatečně široký kádr. Několik prvoligových soupeřů již své borce do Superligy poslalo a nyní se připojil i FB Hurrican Karlovy Vary.

Do konce tohoto kalendářního roku bude v Liberci hostovat útočník Dominik Emlar, který posílil Karlovy Vary před letošní sezónou, když do města minerálních pramenů přišel z Jaroměře, a ihned po příchodu se zařadil mezi hlavní tahouny. V sedmi zápasech nastřílel osm branek a jednu připravil.

Wessel Keemink se již v Karlových Varech představil, když v rámci prestižní Ligy mistrů tvrdil v KV Areně volejbalovou muziku v trikotu italské Modeny.
Karlovarsko posiluje před Ligou mistrů, přichází Wessel Keemink

„Hostování v superligovém Liberci vidím jako možnost kvalitní přípravy na pokračování 1. ligy. Jsem vděčný za šanci bojovat o místo v základní sestavě a sbírat cenné zkušenosti z nejvyšší soutěže, které pak, věřím, zužitkuji v 1. lize,“ okomentoval své angažmá útočník Dominik Emlar. K dočasnému odchodu karlovarského útočníka se vyjádřil i sportovní manažer Marek Mandler.

„Dominika jsme uvolnili do konce roku. Vzhledem k místu bydliště a vazbám, které v Liberci má, jsme se rozhodli pro hostování a věříme, že ho dobře připraví na nejdůležitější část naší prvoligové sezóny.“