Na sever Čech vyrazila 6-ti členná výprava. První zápasy v kategorii starší žáci do 52 kg nastoupili reprezentanti Johny Kolář a Pavel Jelínek. „Neporušili tradici a skončili spolu ve finále, kde ale tentokrát vyhrál Pavel Jelínek," přiblížil trenér Václav Kolář.

V kategorii starší žákyně do 50 kg nastoupila Jana Petříková. „Probojovala se do finále, kde s jasnou převahou zvítězila," pokračuje Kolář.
Ten mohl být velmi spokojen i s vystoupením staršího žáka ve váze do 63 kilogramů Adama Glasera, který rovněž získal zlato. „Byla to jeho premiéra v kickboxu," dodal vedoucí Samurajů.

Mezi juniorkami do 70 kg nastoupila po svém úspěchu na Slovak Open Tereza Cvingerová. „Zde ji čekali tři soupeřky, které si to rozdali každá s každou. Tereza postupně porazila všechny a stala se vítězkou," popisuje Kolář cestu Cvingerové na stupínek nejvyšší.

Jako poslední závodník Samurai Fight Clubu Chodov se v Kadani představil Marcel Klik mezi muži do 79 kg. „Také on se probojoval do finále, ale byl diskvalifikován pro tvrdost a skončil tak na druhém místě," zakončuje trenér výčet úspěchů svých svěřenců.
Ziskem šesti medailí se chodovský klub stal vůbec nejúspěšnějším oddílem na Kadaň Open.