Pro první domácí zápas si nemohl přát atraktivnějšího soupeře, v hale míčových sportů se představí devítinásobní mistři z Českých Budějovic.

„Je super, že hned na zahajovací zápas přijede takový klub, pro fanoušky to bude hezký zážitek,“ libuje si kapitán VK ČEZ Karlovarsko Ondřej Hudeček.

Do sezony vstoupili minulý víkend oba nejbližší soupeři úspěšně, tým Karlovarska vyhrál 3:0 v Praze a českobudějovický celek zvítězil ve čtyřech setech na hřišti vicemistrů z Kladna.

„My jsme připraveni dobře, ale spíš se stále ještě sehráváme, dva hráči nám přijeli až po mistrovství světa,“ popsal Hudeček. Upozornil tak na dlouhodobou absenci australského blokaře Trenta O'Dey a nizozemského nahrávače Daana van Haarlema, kteří se k mužstvu připojili jen několik dní před startem extraligy.

Ilustrační foto
Sokolov vyzve České Budějovice

Týmy Karlovarska a Českých Budějovic se v této sezoně nepotkávají poprvé, dokonce na sebe narazily právě v hale míčových sportů. Před dvěma týdny v rámci turnaje O cenu porcelánu zvítězili hosté.

„Z toho zápasu se dá něco vyvozovat, ale ne moc, protože týmy nebyly kompletní, nám chyběl Daan, oni byli zatím bez Španěla,“ zdůraznil kapitán Hudeček, který vstupoval do vrcholného volejbalu právě v Českých Budějovicích.

„S některými kluky jsem se teď na turnaji pobavil, ale spíš jsme si řekli jenom, co je nového, já už ze současného kádru Budějic vlastně nikoho neznám.“

Hit druhého kola volejbalové extraligy Karlovarsko versus České Budějovice je na programu v sobotu 6. října v hale míčových sportů od 18 hodin.

Ve Smetanově ulici jsou nová parkovací místa velmi potřebná.
Místo kurtu třicet parkovacích míst