V úvodní sadě byl k vidění vyrovnaný volejbal, když domácí si udržovali vedení až do stavu 8:7. Posléze dokázalo Karlovarsko otočit průběh ve svůj prospěch, kdy šlo do vedení 16:14 a posléze 21:17. Závěr sady pak patřil hostům z lázní, kteří dokráčeli pro první body po výhře 25:19.

Wessel Keemink, nahrávač VK ČEZ Karlovarsko.
POHÁR CEV: Samozřejmě chceme vyhrát, říká k souboji s Kraljevem Keemink

I druhý set načali stejně jako ten první volejbalisté Kraljeva, kteří se dostali do vedení 8:6. Tentokrát však dokázali svůj náskok udržet a Varům se vzdálili na rozdíl tří bodů, 16:13, který následně zvýšili na čtyři body, 21:17. V koncovce si pak domácí připsali další cenné body a po výsledku 25:20 bylo vyrovnáno.

Naopak Karlovarsko zvládlo nástup do třetího setu, ve kterém šlo do vedení 8:5, které poté navýšilo na rozdíl pěti bodů 16:11. Český šampion už si nenechal set vzít a dokráčel k výhře 25:16.

I do čtvrté sady naskočili lépe hráči ze západu Čech, kteří si stejně jako ve třetím setu vytvořili tříbodový náskok 8:5 a i tentokrát ho dokázali dovést do vítězného konce, když dovolili uhrát domácím o dva body více než ve třetí sadě, a po výhře 25:18 zkompletovali své vítězství.

VK ČEZ Karlovarsko.
Krása, hlásil po volejbalovém skalpu Kladna kapitán Varů Pfeffer

Na žádnou euforii však není řádný čas. Již v sobotu 4. prosince čeká Karlovarsko jedenácté kolo UNIQA extraligy, které odehrají ve sportovní hale na Kouničce v Brně, kde se jim od 18.30 hodin postaví do cesty tamní TJ Sokol v čele s exkarlovarským smečařem Markem Zmrhalem.

Ribnica Kraljevo – VK ČEZ Karlovarsko 1:3 (19-25, 25-20, 16-25, 18-25). Rozhodčí: Pavlov, Vestbo. Čas: 88 minut. Diváci: 1200.
Kraljevo: Stefanovic, Okosanovič, Todorovič, Safonov, Bicanin, Ubiparip, libero Pekovic (stř. Gajovič, Seizovič, Pajic).
Karlovarsko: Vašina, Zajíček, Wilson, Wiese, Indra, Kočka, libero Pfeffer (stř. Římal, Ihnát).