VK ČEZ Karlovarsko – Haok Mladost Zagreb 3:2 (18:25 , 18:25 , 25:19 , 27:25 , 15:9 ). Rozhodčí: Halász, Vinaliev. Diváci: 760. Čas: 125 minut. Stav série: 2:0.
Karlovarsko: Zajíček, Keemink, Vašina, Wiese, Patočka, Indra, libero Pfeffer (stř. Římal, Kočka, Wilson, Ihnát,Fišer).
Mladost: Nikačević, Bakonji, Jakovac, Buša, Gajic, Zeljković, libero Smiljanic (stř. Cvanciger, Repek, Vaško, Vlasic, Smiljanic).

Ve druhém předkole Ligy mistrů dokázali v hale míčových sportů i podruhé porazit chorvatského mistra Mladost Záhřeb, tentokrát 3:2 na sety, a mohou se tak těšit z postupu do třetího kola, ve kterém se pro změnu postaví portugalskému mistru Benfice Lisabon.

Odvetné utkání rozehráli lépe hosté, kteří si během úvodní sady vytvořili až osmibodový náskok, ten podpořili volejbalisté Záhřebu třemi esy a nakonec dovedli první set do zasloužené výhry 25:18.

I do druhého setu vlétli raketově hráči Záhřebu, když si postupně vypracovali v hale míčových sportů opět několikabodový náskok, na který nedokázaly Karlovy Vary bodově odpovědět, a opět Záhřeb slavil výhru 25:18.

Karlovarsko se dostalo zpět do zápasu ve třetím setu, ve kterém si od úvodu až do konce udrželo náskok a vyhrálo v poměru 25:19.

Čtvrtý set posléze přinesl dramatickou podívanou, obzvlášť když volejbalisté Záhřebu šli v průběhu setu až do čtyřbodového trháku. Ten ale dokázalo Karlovarsko smazat a v dramatické koncovce urvalo set ve svůj prospěch, když vyhrálo 27:25, a srovnalo utkání na 2:2, čímž si navíc pojistilo postup do třetího předkola Ligy mistrů.

Ve zkrácené hře už mohlo hrát Karlovarsko uvolněně a fanoušky potěšilo výhrou 15:9, a tím i postupem do třetího předkola Ligy mistrů.