Závod se jede jako MČR Masters a Pohár Karlovarské cyklistiky. Organizátoři akce zároveň vyhlašují v sobotu 29. června tři kategorie příchozích, muži I. 19-39 let, muži II. 40 a více let, ženy 19 a více let a zvou tímto k účasti a vyzkoušení fyzické zdatnosti širokou sportovní veřejnost.

Prezentace závodníků proběhne v sobotu od 11.30 do 13 hodin v Městském domě kultury Sokolov. Start časovky je na ulici Kraslická ve 14 hodin, odkud se pojede směr Lomnice, Jiří, Vintířov-Liapor a zpět. Délka tratě je 18 km.

Slavnostní vyhlášení a předávání cen za účasti zástupců města Sokolova a Karlovarského kraje bude na nám. Budovatelů kolem 17.30.

Ceny si odnesou první tři závodníci v každé kategorii. V neděli 30. června je na pořadu MČR Masters v časovce dvojic a Pohár Karlovarské cyklistiky v časovce jednotlivců.

Trať časovky dvojic je shodná se sobotní časovkou jednotlivců. Start časovky dvojic je v 11 hodin, slavnostní vyhlášení na náměstí Budovatelů ve 13.30. Více informací na www.cyklokilli.com a tel. čísle 608 211 216 nebo e-mailové adrese: info@cyklokilli.com.

Organizátoři nezapomněli ani na doprovodný program. Na náměstí Budovatelů se představí v exhibičním vystoupení Pavel Balaš, mistr České republiky v trialu.

V prostoru pro vyhlášení bude pro závodníky po oba dva dny zajištěno občerstvení.

Ilustrační foto.
Slavii čekají v ČFL atraktivní týmy, dorazí béčka pražských es i Plzeň